Index / wettelijk / Feiten over de Homestead Act van 1862

Share This Post

wettelijk

Feiten over de Homestead Act van 1862

De Homestead Act werd op 20 mei door president Abraham Lincoln ondertekend in de wet, 1862. Het overgedragen 160 acres van onrustige land aan kolonisten na een periode van vijf jaar en de betaling van $ 18. Tijdsspanne De Homestead Act van kracht ble

AdvertisementDe Homestead Act werd op 20 mei door president Abraham Lincoln ondertekend in de wet, 1862. Het overgedragen 160 acres van onrustige land aan kolonisten na een periode van vijf jaar en de betaling van $ 18.

Tijdsspanne

De Homestead Act van kracht bleef 1863-1976 met een speciale homesteading voorzieningen voor Alaska tot 1986. De handeling is verantwoordelijk voor de claim en de afwikkeling van 270 miljoen acres van land.

Homestead Eisen

Homesteaders nodig waren 21 jaar oud en hoofd van het gezin te zijn. Ze hadden om te leven op het land, het bouwen van een 12-by-14-voet naar huis, gewassen verbouwen en verbeteringen voor vijf jaar voordat het land werd de titel voor hen. Burgers opgenomen alleenstaande vrouwen die gezinshoofd en bevrijde slaven waren. Immigranten die nooit de wapens tegen de Verenigde Staten had gedragen of gegeven steun aan de vijanden van de Verenigde Staten zou ook het land claimen in de handeling.

Filing Fee

Zodra homesteaders hun bedoelingen aan de lokale land kantoor ingediend, werd een zoektocht naar vorige eigendomsaanspraken uitgevoerd. De homesteader dan betaalde $ 10 naar het land, een $ 2 commissie en een definitieve $ 6 vergoeding tijdelijk claimen nadat alle eisen voldaan.

De Taylor Grazing Act van 1934

President Franklin D. Roosevelt ondertekende de Taylor Grazing Wet op de openbare grasland te reguleren. De wet verstrekt 80 miljoen acres van land voor beweiding. Deze wet verminderde de hoeveelheid land beschikbaar voor homesteaders, en als gevolg daarvan hoeve vorderingen daalde dramatisch.

Nadelen en voordelen

Het verwerven van de vrij land kwam met een prijs. Bewoning land was duur. Weer bracht droge wind die weg blies bovengrond, werden gewassen verwoest door branden en insecten, en sommige kolonisten overleden als gevolg van de strenge winters. De Homestead Act verstrekt economische kansen om bevrijde slaven, alleenstaande vrouwen en immigranten. Hij haastte zich ook land development in het Westen. Succesvolle kolonisten gebouwde scholen, gemeenschappen en nieuwe staten. Zoals vervoer verbeterd, toegang tot de hard-to-get goederen is toegenomen, evenals het aantal kolonisten die West gemigreerd.

Share This Post