Index / Careers & Work / Fedex Courier Functiebeschrijving

Share This Post

Careers & Work

Fedex Courier Functiebeschrijving

Koeriers handhaven van de inzet van het leveren en het oppakken van pakketten, samen met het verstrekken van uitzonderlijke klantenservice. FedEx koeriers zal helpen klanten face-to-face en via de telefoon met betrekking tot pakketten en andere FedEx

AdvertisementKoeriers handhaven van de inzet van het leveren en het oppakken van pakketten, samen met het verstrekken van uitzonderlijke klantenservice. FedEx koeriers zal helpen klanten face-to-face en via de telefoon met betrekking tot pakketten en andere FedEx diensten. Alle regels toegewezen door FedEx met betrekking tot het voertuig, de levering en pick-up methode, en andere FedEx services, worden bevestigd door de koerier te allen tijde.

colli

De mogelijkheid om zware dozen tillen, tot 70 pond, en verplaats dozen die meer dan 150 pond met apparatuur weegt haalbaar zou moeten zijn voor een FedEx-koerier. Hij moet voorkennis van het gebruik van een heftruck of met een heftruck licentie als met behulp van een heftruck een zware pakket is vaak nodig te verplaatsen. Op sommige momenten kan koeriers met gevaarlijke pakketten en zal moeten de juiste voorzorgsmaatregelen en zorg vertonen. Of het verplaatsen van het met de hand of een vorkheftruck, moet de koerier specifieke instructies met betrekking tot het pakket te volgen.

sorteer-

Koeriers zal sorteren pakketten in overeenstemming met drop off punten en de route genomen. Werknemers laden de auto met pakketten voor levering in het gebied waar hij is toegewezen. Deze dozen en andere pakketten zullen goede regeling nodig om de veiligheid van het voertuig en pakketten waarborgen. Koeriers moeten ook pakketten te regelen om de hoeveelheid verpakkingen hij zal leveren tijdens zijn reis te passen. Het plaatsen naar zodat voldoende ruimte om het pakket te verkrijgen is een belangrijke stap voor sorteren en het transportmiddel.

Rijden

FedEx koeriers werken voertuigen, meestal grote vrachtwagens, tijdens het transport, het leveren en het oppakken van pakketten. FedEx koeriers moeten een geldig rijbewijs te behouden met het oog op FedEx voertuigen en apparatuur te bedienen. Er mag geen ongelukken in het afgelopen jaar en de koerier moet een schone rij-record te houden. Veel koerier posities van de aanvrager heeft eerdere ervaring, meestal twee jaar of meer, om de verantwoordelijkheden van een FedEx-koerier uit te voeren.

Levering

De koerier moet goed geïnformeerd over routes en snelkoppelingen naar FedEx pakketjes te leveren zijn. Deze pakketten moeten worden gelost, terwijl de koerier veelvuldig stopt bij drop-off punten van het bedrijfsleven en verzorgingshuizen. Handtekeningen zijn soms nodig om het leveren van een pakket, of een FedEx noot of de verpakking zelf wordt overgelaten wanneer de ontvanger niet thuis is. De levertijd, de locatie en de ontvanger wordt vaak opgenomen door de koerier voor het bijhouden doeleinden.

Communicatie

Goede communicatie is nodig om de levering van het pakket te controleren of bij het spreken aan de klant om aanwijzingen te verkrijgen. De koerier moet Engels spreken om pakketjes te leveren voor FedEx binnen de Verenigde Staten. Als de moedertaal van de koerier is niet het Engels, moet hij eerst slagen voor een test om zijn Engels te schrijven te bepalen, lezen, en spreekvaardigheid. Soms zullen er speciale instructies voor de pakketten, zoals de locatie om drop-off van het pakket. De koerier is verplicht de aanwijzingen te begrijpen, denk er, en voer deze instructies uit.

Share This Post