Index / Careers & Work / Federale Subsidies voor gasten met een Retired Law Enforcement

Share This Post

Careers & Work

Federale Subsidies voor gasten met een Retired Law Enforcement

Het uitschakelen van verwondingen, in aanvulling op de daaruit voortvloeiende gedwongen pensionering, kunnen politieagenten en hun families te zetten in grote financiële nood. Geen centrale overheidsinstelling is op zijn plaats voor gehandicapten gep

AdvertisementHet uitschakelen van verwondingen, in aanvulling op de daaruit voortvloeiende gedwongen pensionering, kunnen politieagenten en hun families te zetten in grote financiële nood. Geen centrale overheidsinstelling is op zijn plaats voor gehandicapten gepensioneerde politieagenten te helpen, en enkele federale subsidies bestaan ​​om bijstand te verlenen. Slechts twee huidige subsidies worden gespecificeerd als zodanig; echter, heeft een wetsvoorstel geïntroduceerd in het Congres dat de financiering zou bieden om te helpen met een handicap officieren krijgen gratis counseling.

Public Safety Officers 'Benefits Program

Een wijziging van de Public Safety Officers 'Benefits Act van 1976, die werd geschreven om de dood voordelen voor de in aanmerking komende overlevenden van de federale, provinciale en lokale openbare veiligheid officieren bieden, omvat dezelfde voordeel voor de openbare veiligheid ambtenaar die permanent en volledig is geweest " uitgeschakeld als het directe resultaat van een katastrofisch persoonlijk letsel opgelopen in de lijn van het recht. "

Public Safety Officers 'Benefits Program
Bureau van Justitie Bijstand
810 7th Street NW, Washington, DC 20531
(888) 744-6513
www.ojp.usdoj.gov/BJA/grant/psob/psob_main.html

Educational Assistance Public Safety Officers '

Dit programma voorziet in financiële steun voor het hoger onderwijs aan de echtgenoten en kinderen van de openbare veiligheid officieren gedood in de lijn van de rechten; Het maakt ook hulp beschikbaar voor echtgenoten en kinderen van de openbare veiligheid ambtenaren "permanent en volledig uitgeschakeld door katastrofisch verwondingen opgelopen in de lijn van het recht."

Educational Assistance Program Public Safety Officers '
voordelen Office
Bureau van Justitie Bijstand
810 7th Street, NW, Washington, DC 20531
(888) 744-6513
www.ojp.usdoj.gov/BJA/grant/psob/psob_education.html

Counseling Grant Wetgeving

In de eerste sessie van de 105e Congres, Ohio Democratische vertegenwoordiger James Traficant een wetsontwerp dat zou toelaten subsidies om gratis begeleidingsprogramma's voor gehandicapten en gepensioneerde politieagenten vast te stellen. Het wetsvoorstel werd verwezen naar een subcommissie over criminaliteit in 1997; Deze subcommissie nam geen actie op de factuur, waardoor deze uit het bevorderen van op dat moment voorkomen. Geen verdere informatie met betrekking tot deze wetgeving is beschikbaar.

Verdere assistentie

Sommige federale financiering, zoals de Pell Grant, wordt aangeboden aan alle in aanmerking komende Amerikaanse burgers. Bezoek www.grants.gov te vinden en toe te passen voor alle momenteel beschikbare federale subsidies. Aanvullende subsidies en mogelijkheden bijstand zijn verkrijgbaar via staats-en lokale niveaus van de overheid, maar ook door middel van verschillende rechtshandhaving organisaties.

Share This Post