Index / Bedrijf / Fashion Design Business Grants

Share This Post

Bedrijf

Fashion Design Business Grants

Als u een aspirant-fashion design ondernemer, kan verschillende instellingen u helpen om uw bedrijf up and running door middel van subsidies. Deze instellingen bieden subsidies op basis van diverse diploma's, waaronder zakelijke levensvatbaarheid. Zi

Advertisement

Als u een aspirant-fashion design ondernemer, kan verschillende instellingen u helpen om uw bedrijf up and running door middel van subsidies. Deze instellingen bieden subsidies op basis van diverse diploma's, waaronder zakelijke levensvatbaarheid. Zij kunnen de levensvatbaarheid van uw bedrijf te beoordelen op basis van uw business plan, een samenvatting van een creatieve business idee of een pitch voor een live publiek.

Eileen Fisher

Eileen Fisher is een kledingketen dat subsidies voorziet door middel van het bedrijf Vrouwen-Owned Zaken Program. Het programma kent subsidies aan twee soorten bedrijven: gevestigde bedrijven en start-ups. Gevestigde bedrijven zijn bedrijven die zijn gedurende ten minste drie jaar op het moment van de aanvraag, terwijl start-ups zijn minder dan drie jaar oud. U mag in het kader van de start-up categorie in aanmerking als u een solide business plan, als je kunt laten zien hoe u de subsidie ​​geld zal gebruiken om de groei van uw bedrijf en uw financiële documenten tonen van uw bedrijf groeipotentieel. Voor het boekjaar 2011, het programma subsidiebedrag is $ 12.500. Om te solliciteren, ga naar eileenfisher.com.

Maak Mijn a Million $

Als u voor het werpen van uw bedrijf idee om een ​​live publiek en een panel van rechters, kan je wint Count Me In Vrouwenstudies economische onafhankelijkheid van Make Mine een Million $ Bedrijfs Concurrentie of M3 award. De concurrentie in aanmerking te komen criteria zijn onder meer uw bedrijf de omzet en uw bedrijf moet ten minste 50 procent vrouw die eigendom zijn. Presenteren u een twee-minuten elevator pitch op een M3 evenement en als je gekozen als een halve finale, gaat u naar de aanvraagprocedure door het invullen van een applicatie pakket. De winnaars ontvangen een pakket van financiering, coaching en marketing ondersteuning. Om te registreren, gaat u naar makemineamillion.org.

MillerCoors Business Plan Competition

De Miller Brewing Company biedt concurrerende subsidies aan een breed scala van bedrijven, waaronder die in fashion design door de MillerCoors Urban Ondernemers Series of MUES. Bijvoorbeeld, ToTo van New York, is een high-end vrouwen mode-industrie, was een verleden opdrachtnemer. In aanmerking komende bedrijven variëren van start-ups die minder dan vijf jaar oud met een solide business plan. Uw business plan moet format-specifieke richtlijnen MUES volgen. Bij de indiening, MUES wijst ondernemingsplannen onder deze categorieën: marketing, sales, zakelijke dienstverlening, brouwerij operaties en informatietechnologie. MUES De jury selecteert maximaal 25 halve finalisten en de 15 finalisten uit de halve finalisten. Voor het boekjaar 2011, subsidiebedragen variëren van $ 25.000 tot $ 50.000. De aanvragers moeten een volledig ingevuld aanvraagformulier business plan online in te dienen door te gaan naar millercoorsmues.com.

idee Café

Als uw fashion design bedrijf in bedrijf is geweest voor meer dan zes maanden, komt u in aanmerking voor Idea Café's Small Business Grants. Idee Café periodiek awards $ 1.000 subsidies aan ondernemers met de meest innovatieve business ideeën, plus $ 1500 ter waarde van reclame mogelijkheden om finalisten via het netwerk van websites DevStart's. De tijdlijn is als volgt: de toepassing van 13 april - 15 juni, de stemming van 1 juli tot 1 oktober en bekendmaking van de winnaar op 10 oktober Idee Café bezoekers, klanten en supporters selecteert de winnaar. Om mee te doen, ga dan naar businessownersideacafe.com.

Share This Post