Index / Persoonlijke financiën / Familie-Sized Inkomen Requirements for Food Stamps in Oklahoma

Share This Post

Persoonlijke financiën

Familie-Sized Inkomen Requirements for Food Stamps in Oklahoma

Oklahoma bewoners ervaren van financiële problemen kunnen in aanmerking komen voor voedselbonnen, volgens de Oklahoma Department of Human Services. Alleenstaanden of gezinnen die om voedselbonnen moet voldoen aan federaal gemandateerde richtlijnen in

AdvertisementOklahoma bewoners ervaren van financiële problemen kunnen in aanmerking komen voor voedselbonnen, volgens de Oklahoma Department of Human Services. Alleenstaanden of gezinnen die om voedselbonnen moet voldoen aan federaal gemandateerde richtlijnen inkomen en ook een bewijs van Amerikaans staatsburgerschap. Een Oklahoma inwoner geïnteresseerd in het veiligstellen van voedselbonnen ook moeten deelnemen in een gesprek met een hulpverlener over de redenen waarom hij dit soort steun nodig heeft. Inkomen eisen voor gehandicapten of mensen boven de leeftijd van 60 zijn iets soepeler dan die voor jongere, valide Oklahoma bewoners.

Huishoudens Single-leden

Met ingang van 2010, een enkele persoon die is uitgeschakeld of ouder dan 60 en wil voedselbonnen te ontvangen kan niet mee naar huis meer dan $ 903 per maand, op basis van de Oklahoma Department of Human Services. De inkomsten richtlijnen voor ouderen of mensen met een handicap is een "net" figuur; Dit cijfer omvat de winst na belastingen, en de kwalificatie kosten zoals medische kosten in mindering worden gebracht.

Aan de andere kant moet een enkele persoon die niet meer dan 60 of een handicap aan de bruto- of winst vóór belastingen standaard. Met ingang van 2010, een enkele persoon levend in Oklahoma, die meer dan $ 1174 per maand verdient niet in aanmerking voor voedselbonnen te ontvangen.

Alle enkele Oklahoma bewoners geacht in aanmerking voor voedselbonnen kunnen niet meer dan $ 200 per maand te ontvangen via dit soort steun; sommige mensen misschien minder dan de maximale toewijzing, afhankelijk van het inkomen ontvangen.

Tweepersoons huishoudens

Een huishouden met twee senioren of gehandicapte leden kunnen niet meer verdienen dan $ 1.215 netto per maand als ze willen voedselbonnen te ontvangen, op basis van de Oklahoma Department of Human Services. Andere twee leden huishoudens mogen niet meer verdienen dan $ 1.579 bruto per maand. Een twee-persoons Oklahoma huishouden kan ontvangen, vanaf 2010, tot $ 367 per maand gecombineerd in voedselbonnen.

Grotere Family Maten

Een drie-persoons huishouden met meer dan 60 of gehandicapte leden kunnen brengen meer dan $ 1.526 netto per maand, op basis van de Oklahoma Department of Human Services; een vier-lid residence met meer dan 60 of mensen met een handicap kunnen verdienen tot $ 1.838 netto per maand en nog steeds in aanmerking komen voor voedselbonnen.

Als er drie mensen die niet gehandicapt of meer dan 60 leven als een familie en willen toe te passen voor voedselbonnen, kunnen ze meer dan $ 1984 per maand voor belastingen niet te verdienen; een vier-lid huishouden kan brengen tot $ 2.389 bruto per maand.

Drie-lid families kunnen in aanmerking komen voor maximaal $ 526 in totaal elke maand voedselbonnen, terwijl vier-lid huishoudens in potentie kan ontvangen maar liefst $ 668 in voedselbonnen elke maand. Grotere huishoudens meestal nodig om te verwijzen naar een federale formule om te bepalen hoeveel ze kunnen verdienen in totaal elke maand en hoeveel in voedselbonnen ze misschien in aanmerking komen om te ontvangen. Met ingang van 2010, zou een acht-persoon, nondisabled of onder 60 huishoudens verdienen tot $ 4.010 bruto per maand en krijg maar liefst $ 1202 in voedselbonnen.

Share This Post