Index / Relaties & Family / Familie Olympic Game Ideeën

Share This Post

Relaties & Family

Familie Olympic Game Ideeën

Kijken naar de Olympische Spelen op televisie is cool, maar deelnemen aan uw eigen Olympische Spelen achtertuin met uw gezin is een stuk leuker. Nodig uitgebreide familie voor een volledige dag van de familie bonding, gelach en vriendelijke competiti

AdvertisementKijken naar de Olympische Spelen op televisie is cool, maar deelnemen aan uw eigen Olympische Spelen achtertuin met uw gezin is een stuk leuker. Nodig uitgebreide familie voor een volledige dag van de familie bonding, gelach en vriendelijke competitie. Lachen en samen spelen is een manier om gezinnen te versterken, het verlichten van de spanningen en het verhogen van familiebanden, volgens Dr. D. Wayne Matthews in een publicatie voor advocaten voor de jeugd. De Olympische Spelen thema biedt een breed scala van het spel ideeën om mee te werken, dus ga de familie van de bank af en laat de spelen beginnen!

Traditionele Olympische Competities

Plan traditionele wedstrijden die in de oude Olympische Spelen werden gespeeld. Opzetten voet races tussen familieleden die dicht in leeftijd zijn. Gebruik tape of stokken af ​​te bakenen gebieden voor het verspringen. Voor het speerwerpen, geven de deelnemers schuim zwembad noedels en zien wie men het verst kan gooien. Voor de discus werpen, invullen van een sterke papieren bord met gedroogde bonen en nieten andere bord bovenop, waardoor het papier discus wat gewicht. (Een frisbee gegooid voor het op afstand zou waarschijnlijk halverwege maken naar de berg Olympus.) Laat de deelnemers de juiste houdingen en het gooien van posities, met name voor jonge kinderen die niet gezien hebben het eerder gedaan. U kunt ook van plan moderne Olympische team sporten, het verdelen van de familie in twee teams voor games zoals voetbal en basketbal. Je zou ook kunnen spelen kindvriendelijke team games zoals vlag voetbal, kickball en softbal.

Wild and Wacky Games

Gaan allemaal uit met dwaze wedstrijden dat zal de hele familie lachen en het aangaan van vriendschappelijke wedstrijd. Zo kon je een wedstrijd waar de deelnemers moeten uitvoeren drie waterballonnen, één voor één tussen hun kin en borst, van het ene eind van de werf naar de andere kant te hebben. Als een waterballon druppels en breekt, moet de persoon terug te lopen en krijgen een andere. Je kan ook een hoelahoep wedstrijd, waar de deelnemers hun hoelahoep moeten houden hun heupen bewegen als ze race. Als u een zwembad, een kanonskogel wedstrijd, met rechters geven punten voor de meest splash. Andere wedstrijden kunnen bestaan ​​uit een springtouw ras en radslag racen.

Olympic Obstacle Course

Opzetten van een Olympische stijl hindernisbaan voor de deelnemers om door te racen. Een idee is om de cursus te beginnen met een 'fakkel run, "door het hebben van de deelnemers in evenwicht te brengen een grote plastic bal op een klein papieren conus, het runnen van een korte afstand zonder dat de bal vallen. Bij het volgende station, moeten de deelnemers gezet op een over-sized pak jas, broek en een cowboyhoed naar de VS in het vertegenwoordigen "parade van de naties." Elke persoon moet loop dan snel naar het volgende station, terwijl zwaaiend met een kleine vlag. Op een ander station, lay-out hula hoops op de grond in de vorm van de Olympische ringen. Elke persoon moet springen door de ringen. Opgericht kort hindernissen door het balanceren van sticks of het zwembad noedels op de onderste sporten van houten stoelen. Leg een lange strook van zeil naar beneden, waardoor het nat met een slang voor een gladde dia naar de finish.

Non-Sport Competitions

Zijn een paar leuke wedstrijden die niet al te veel lichamelijke inspanning vereisen. Je zou een "olympische ring" eten wedstrijd hebben, opknoping berijpt donuts van snaren op een lage boomtak. Deelnemers moeten racen om een ​​donut ring te eten zonder het gebruik van hun handen. Doe de deelnemers in paren en geef ze wc-papier op de proppen komen met een koele outfit voor de Parade of Nations. Een panel van oudere familieleden kunnen de rechters. U kunt ook een Olympisch thema scavenger hunt plannen. Maak verschillende sets van Olympische ringen uit de bouw van papier en verbergen elke ring afzonderlijk gedurende de achtertuin of rond het huis. Zet familieleden in paren. Het eerste team dat alle vijf kleuren van de Olympische ringen te vinden wint eerste plaats.

Share This Post