Index / Gezondheid / Facial Dermatitis Behandelingen

Share This Post

Gezondheid

Facial Dermatitis Behandelingen

Dermatitis is een ontsteking van de huid die komt in vele vormen. Het kan het gevolg zijn van een allergie, irritatie of stress. Dermatitis kan op elk gebied van het lichaam inclusief het gezicht. Behandeling kan omvatten medicatie, zelfzorg strategi

Advertisement

Dermatitis is een ontsteking van de huid die komt in vele vormen. Het kan het gevolg zijn van een allergie, irritatie of stress. Dermatitis kan op elk gebied van het lichaam inclusief het gezicht. Behandeling kan omvatten medicatie, zelfzorg strategieën en natuurlijke therapieën en zal afhangen van het type gaat. In de meeste gevallen verdwijnt binnen enkele weken en is geen besmettelijke aandoening. Bespreek natuurlijke suppletie met uw arts alvorens het te gebruiken.

Medicatie is de primaire conventionele behandeling. De medicijnen u gebruikt, hangt af van de vorm van dermatitis invloed zijn op uw gezicht.

Als u contact dermatitis, die wordt veroorzaakt door een irriterend of allergeen in contact komt met uw huid komen, kan een hydrocortison crème de behandeling van roodheid en jeuk. Uw arts zal bepalen of een over-the-counter crème geschikt is of als u een recept sterkte crème nodig.

Atopische dermatitis, beter bekend als eczeem, wordt meestal veroorzaakt door allergieën en kunt komen en gaan in uw hele leven. Een actueel steroïde crèmes kunnen helpen verlichten ontsteking en jeuk. Als je jeuk ernstig is, kan een antihistaminicum helpen. Met behulp van lichttherapie ook kan deze aandoening te behandelen en gebeurtenissen te voorkomen. Uw arts kan u begeleiden bij het gebruik van deze vorm van therapie. Immunomodulatoren kunnen worden voorgeschreven om de allergische reactie regelen.

Periorale dermatitis veroorzaakt een rode hobbelige uitslag rond de mond en / of neus. Een verloop van het antibioticum tetracycline is de standaardbehandeling. U moet om het te nemen voor een aantal maanden om te voorkomen dat als terugkomen. In het begin van de behandeling, kan uw arts een milde steroïde crème om de symptomen te behandelen voorschrijven.

Enkele zelfzorg maatregelen kunnen helpen bij het genezen van uw gezicht dermatitis zo snel mogelijk.

Solliciteer Calamine lotion om de jeuk te verlichten. Een koele, natte kompres kan jeukende huid te verlichten. Slijtage glad, katoenen shirts die uw gezicht zal irriteren als je ze over je hoofd aan te kleden. Was de handdoeken, kleding en beddengoed in een zachte, ongeparfumeerde wasmiddel.

De Universiteit van Maryland Medical Center suggereert dat de verschillende actuele behandelingen om eczeem te verlichten op het gezicht, met inbegrip van kamille, calendula, zoethout, toverhazelaar St. Janskruid, sarsaparilla en marshmallow. Gebruik crèmes, lotions en zalven volgens de aanwijzingen op het label.

Sommige supplementen zijn populair homeopathische middelen die de jeuk en branden in verband met dermatitis te pakken. Zij omvatten Antimoon crudum, Apis mellifica, Rhus Toxicodendron, zwavel en kleine brandnetel. Gebruik de gekozen supplement volgens de aanwijzingen op het etiket.

Als u last heeft van atopische dermatitis, verminderen uw consumptie van verzadigde vetten zoals die gevonden in vlees en andere dierlijke producten. Overweeg te laten testen voor voedsel allergieën of gevoeligheden. De meest voorkomende allergenen omvatten zuivelproducten, soja, citrus, pinda's, tarwe, vis, eieren, maïs en tomaten.

Verhoging van de consumptie van verse groenten, volle granen en goede vetten gevonden in koud water vis, noten en zaden. Deze voedingsmiddelen verminderen ontsteking geassocieerd met het gezicht dermatitis.

Voedingssupplementen kunnen symptomen van het gezicht dermatitis te pakken. Je hoeft niet elk supplement vermeld nemen zoals sommige bieden soortgelijke voordelen.

Borage olie bevat GLA een vetzuur bekend om zijn anti-inflammatoire eigenschappen die ontsteking behandelt en verlicht jeuk. Neem 900 mg per dag. Vitamine C fungeert als een natuurlijke antihistamine, die jeuk kunnen verlichten; neem 1000 mg 2-4 maal per dag. Bromelain vermindert de ontsteking; neem 250 mg tweemaal daags. Flavonoïden, een type antioxidant gevonden in bepaalde planten heeft sterke anti-inflammatoire eigenschappen. Zij omvatten catechinen (150 mg driemaal daags), quercetine (250 mg driemaal daags) en rutine (250 mg driemaal daags).

Share This Post