Index / Careers & Work / FAA Holding Pattern Rules

Share This Post

Careers & Work

FAA Holding Pattern Rules

Luchtverkeersleiding is een onmisbaar onderdeel van de luchtvaart. Het beheer van de landing, het opstijgen en in-flight voortgang van vliegtuigen houdt vliegtuigen op schema en onderhoudt veiligheidsnormen. De Federal Aviation Administration (FAA) v

AdvertisementLuchtverkeersleiding is een onmisbaar onderdeel van de luchtvaart. Het beheer van de landing, het opstijgen en in-flight voortgang van vliegtuigen houdt vliegtuigen op schema en onderhoudt veiligheidsnormen. De Federal Aviation Administration (FAA) voorschrijft specifieke regels voor het houden van patronen, die de patronen vliegtuigen vliegen tijdens het wachten voor de goedkeuring om te landen zijn.

Maximum snelheid

De FAA stelt maximale snelheid voor het houden van vliegtuigen. Bij 6000 voet of minder, kan burgervliegtuigen maximaal 200 knopen. Tussen 6000 voeten en 14.000 voet, kunnen ze vliegen met snelheden tot 230 knopen. Daarboven hoogte, kunnen ze 265 knopen bereiken. Militaire vliegtuigen zijn onderhevig aan verschillende regels. De maximumsnelheid voor militaire vliegtuigen is 230 knopen, met uitzonderingen. F-15 en F-16 jets kan een snelheid van 265 knopen te behouden, kan de B-1 bommenwerper vliegen naar 310 knopen, en de T-37 kan niet hoger zijn dan 175 knopen. Voor vliegtuigen, kan met snelheden worden verhoogd tot 260 knopen in turbulente omstandigheden. Dit komt omdat turbulente lucht creëert neerwaartse druk op het vliegtuig, waardoor het 'zwaarder' en die hogere snelheden te hoogte te houden.

Holding Instructions

Luchtverkeersleiders moeten de volgende protocol voor de afgifte van die instructies te volgen. Ten eerste moeten zij die richting vanaf het fixatiepunt stellen. Daarna moeten ze de piloot van de radiale, cursus, lager of route waarbij het vliegtuig is om vast te houden op de hoogte. Beenlengte is opgegeven in mijlen, maar als de piloot vraagt ​​de beenlengte in een paar minuten, kan de controller te verstrekken. De controller is bevoegd om piloten opdracht te geven linker bochten te maken terwijl het houden van, maar alleen als dat nodig is.

Helicopter protocollen

Helikopters kunnen onderhouden houden bij lagere snelheden en hoogtes. Hun bedrijf patronen zijn ook eenvoudiger, omdat ze worden beschouwd als "Short opstijgen en landen" (STOL) vliegtuigen. De maximale snelheid is slechts 100 knopen. Het geometrische patroon van het ruim in hoofdzaak rechthoekig helicopters (in tegenstelling tot gebieden, die meestal cirkelvormige patronen houden vliegen).

opruiming

Controllers moeten een speling te geven aan zo spoedig mogelijk en bij voorkeur 5 minuten voor de aanpak van de gehouden vliegtuig op de correctie punt te landen. De luchtverkeersleider op dat punt moet de piloot opdracht om een ​​cursus te volgen, op te lossen, route, handelen azimuth koers op weg naar de landing. Als er verdere vertraging, moet de controller gebruik maken van de volgende bewoordingen: "Verwacht verder clearance" en dan staat de verwachte vertraging in minuten.

Share This Post