Index / Huis / Exterieur Deur Frame Construction Specs

Share This Post

Huis

Exterieur Deur Frame Construction Specs

Een buitendeur is speciaal ontworpen voor de verwering verbonden aan wordt onderworpen aan de natuurelementen elke dag. Bovendien, de deur is sterk genoeg om een ​​deel van het gewicht dat kan worden overgedragen van de buitenmuur van het huis. Het k

AdvertisementEen buitendeur is speciaal ontworpen voor de verwering verbonden aan wordt onderworpen aan de natuurelementen elke dag. Bovendien, de deur is sterk genoeg om een ​​deel van het gewicht dat kan worden overgedragen van de buitenmuur van het huis. Het kader, ook wel de deurstijl, bestaat uit vier zijden, elk gemeten om een ​​onderscheidend, one-of-a-kind deur passen.

wanddikte

De standaard-fabriek gebouwd kozijn is ontworpen om te passen in de standaard buitenmuur. Met een waardering van 4 1/2 duim dik, de deurpost past perfect in de gemeenschappelijke woning. Nog meer dan dat en de bouwer moet speciale bestelling deuren voor goed passen. De 4 1/2 duim wordt afgeleid van het 4 duim dikte de bouwstructuur is gebruikt (typisch 2-door-4-inch 'constructie.) Een halve inch is de dikte van de gipsplaten board gebruikt om de binnenwanden van lijn het thuis. Bij onbewerkte muren zijn gebouwd om deze specificaties, dan zal het kozijn niet passen.

materialen

Gebruik van specifieke 10d nagels nodig zijn, volgens Handy Amerikaanse, voor het spijkeren beneden het kozijn om het kader van het huis. Daarnaast zijn verschillende tools die nodig zijn voor specifieke taken, zoals een hamer of een spijker pistool, meetlint, zaag en een potlood voor markeringen.

Koning Studs en Headers

Een header is het extra hout dat vult in het gebied tussen twee kingsize studs en boven de deur frame. De koptekst rust op jack studs aan elk uiteinde. De krik studs en koning studs wanneer ze samen genageld zorgen voor extra dikte en extra stabiliteit voor de deur. De kop is gemaakt met twee 2-door-10-inch planken daartussen 1/2 inch multiplex aan de breedte van de 2-door-4 studs passen. De feitelijke metingen van een 2-door-4 zijn 1 1/2 inch dik van 3 1/2 inch breed.

Natural Elements

Het is verstandig om lokale weersomstandigheden voor de installatie van een frame te overwegen. In een gebied dat zware hoeveelheden regen per jaar ontvangt, druk behandeld hout is een betere keuze. Niet alleen de chemische laag van het hout resist rotten, maar weert ook uit een aantal veel voorkomende insecten. Vocht in tussen het kader kan leiden tot schimmel en meeldauw - een groei van bacteriën die dodelijk is voor sommige mensen bij inademing door de muren. Cypress en cederhout zijn twee veel voorkomende bossen die vochtopname, noodzakelijk in vochtige ruimtes te weerstaan.

Share This Post