Index / Tuin / Evergreen Heesters voor Michigan

Share This Post

Tuin

Evergreen Heesters voor Michigan

Als u op zoek bent naar groenblijvende struiken te planten in Michigan, heeft u verschillende opties om uit te kiezen. Heesters voor dit deel van het land omvatten zowel breed- en smalle-gebladerde rassen. Omdat Michigan is een grote en klimatologisc

AdvertisementAls u op zoek bent naar groenblijvende struiken te planten in Michigan, heeft u verschillende opties om uit te kiezen. Heesters voor dit deel van het land omvatten zowel breed- en smalle-gebladerde rassen. Omdat Michigan is een grote en klimatologisch gevarieerde state - struiken die gedijen in een deel van Michigan kan niet overleven in een andere - delen van het binnen USDA winterhardheid zones 3 tot en met 6 vallen. Raadpleeg een winterhardheid zone kaart (zie middelen) en praat met een lokale expert voordat u struiken te planten.

schapen Laurel

Schapen laurier is een klein, breedbladige groenblijvende struik die groeit tot ongeveer drie voet hoog en zes voet breed. Het bloeit, meestal in de vroege zomer, met kleine, schotelvormige roze bloemen die groeien in dichte clusters rond de stengel. De bladeren zijn leerachtig en ovaal van vorm en verandering van blauw-groen tot rood-groen in de herfst. Langzaam groeiende, deze struik bloeit in vochtige, zure grond met gedeeltelijke schaduw. In het wild, is het meestal te vinden in moerassen, moerassen en natte weilanden, of langs beek banken. Alle delen van schapen laurier zijn zeer giftig, zodat deze struik mag niet worden geplant in gebieden bezocht door kinderen.

Red Bearberry

Een achterstand groenblijvende heester, rood bearberry groeit dicht bij de grond met een hoogte tussen één voet en drie voeten. De bladeren zijn dik, leerachtig en paddle-vormig, met een glanzende donkergroene kleur die neemt op een roodachtige tint in de winter. Red bearberry heeft een lage eisen water, groeit het beste in goed gedraineerde, zandige of rotsachtige zure grond. Het kan groeien in de zon of schaduw, en het is tolerant ten opzichte van warmte, koude en droogte. Niet meststoffen toe te passen of te verdichten de grond rond de plant. De bessen, die worden genoten door dieren in het wild, zijn eetbaar, maar over het algemeen beschouwd als melig en smaakloos is.

American Yew

Ook bekend als de Canadese taxus, American taxus is inderdaad afkomstig uit grote delen van de noordelijke Verenigde Staten en Canada. Een smalle-gebladerde altijdgroene, kan deze struik groeien 3-6 voet lang en mogelijk twee keer zo breed, met dunne, platte naalden die zijn donkergroen met lichtgroene onderzijde. De genaaide te nemen op een roodbruine kleur in de winter, en de takken dragen heldere rode bes-achtige fruit aan de uiteinden. Groeien goed in de zon of schaduw, American taxus's bodem voorkeur gaat uit naar vochtig zand of zanderige lemen. Deze struik is relatief ziektevrije, maar kan bescherming tegen hitte, droogte en intense winterzon nodig.

Share This Post