Index / Huis / Europese stijl toiletten Met Twee Soorten Flush

Share This Post

Huis

Europese stijl toiletten Met Twee Soorten Flush

Met een groeiende bevolking is het belangrijker dan ooit om het gebruik van water en het behoud van onze natuurlijke hulpbronnen te overwegen. Fabrikanten werken hard aan waterbesparing functies in sanitair produceren, en de Europeanen spelen een gro

AdvertisementMet een groeiende bevolking is het belangrijker dan ooit om het gebruik van water en het behoud van onze natuurlijke hulpbronnen te overwegen. Fabrikanten werken hard aan waterbesparing functies in sanitair produceren, en de Europeanen spelen een grote rol in dit ontwerp. In Europa is het gebruikelijk om dual flush toiletten waarmee de gebruiker om te bepalen hoeveel water moet worden gebruikt om te spoelen te zien; een optie voor vloeistoffen en de andere optie voor vaste afvalstoffen. Er zijn verschillende modellen kiezen in de VS; sommige met meer traditionele stijlen en anderen met een modern design features.

Compacte One Piece-System

Het Escale Dula Flush toilet vanuit Kohler biedt Europese stijl in een zeer compacte één stuk systeem. Dit model maakt geen gebruik van een typische vloer flens; speciale installaties instructies nodig. De dual flush systeem wordt bediend door een twee-knop systeem met opties voor een half flush met behulp van 0,8 liter en een volledige spoeling op 1,6 liter. Het gebruik van dit product zal helpen een gebouw geworden LEED gecertificeerd onder het LEED Green Building Rating System. Kleur opties voor deze wc komen in het wit, amandel en biscuit en heeft een toiletpot hoogte van 15.75 inches.

european Design

De Caroma badkamer fabrikant heeft een aantal Europese ontworpen toiletten onder de merknaam Caravelle. De Caravelle One Piece Ronde voorzijde Plus heeft een strakke vormgeving en zorgt voor optimale prestaties. De dual flush functie maakt gebruik van 0,8 liter voor de halve flush en 1,6 liter voor de volledige flush operatie. Dit is een 40 procent water bespaard ten opzichte van traditionele toiletten. De schaal hoogte 14.75 duim hoog. Echter, kan de consument deze aankoop met Easy Hoogte ontwerp, dat is vastgesteld op 16,5 inches. Deze hoogte voldoet aan de normen van de Amerikaanse Disabilities Act.

Modern Geometrisch Ontwerp

Voor wie op zoek naar modern design, de Reve merk uit Kohler heeft een geometrisch ontwerp met een dual-flush-systeem. Een half flush maakt gebruik van 0,9 liter en een volledige flush maakt gebruik van 1.6 liter. Dit model wordt geleverd met de Reve Quiet Close wc-bril en kwalificeert als een High-Efficient-Toilet. Dit model kan oplopen tot 16.500 liter per jaar besparen in vergelijking met een traditionele 3,5 gallon toiletten zonder de prestaties volgens Kohler. De Reve wordt aangeboden in vier kleuren, wit, amandel, biscuit en geslepen-wit. Dit ontwerp heeft een wc-bril hoogte van 16,125 inch of 41 centimeter.

Share This Post