Index / Eten drinken / Europese stijl Nippend Recept van de Chocolade (Voor Serious Cacao Lovers Only!)

Share This Post

Eten drinken

Europese stijl Nippend Recept van de Chocolade (Voor Serious Cacao Lovers Only!)

Alvorens in te gaan onderaan deze chocolatey weg, er rekening mee dat dit recept is niet voor uw run-of-the-mill warme chocolademelk. Deze Europese stijl drinken chocolade (of "nippen chocolate" genoemd) en is alleen voor serieuze cacao liefhebb

Advertisement

Alvorens in te gaan onderaan deze chocolatey weg, er rekening mee dat dit recept is niet voor uw run-of-the-mill warme chocolademelk. Deze Europese stijl drinken chocolade (of "nippen chocolate" genoemd) en is alleen voor serieuze cacao liefhebbers. Ik bedoel, het is voor degenen die graag hun chocolade donker (ten minste 70% cacao) en die kunnen gelukkig inademen een hele bar in een vergadering. Moet ik nog steeds uw aandacht? Perfect. Ten eerste, ik weet niet zeker of dit te categoriseren als een voedingsmiddel of drank, want het is zo dik je kunt er zelfs voor kiezen om het op te lepelen dan drink het. Ook moet ik vermelden dat deze verschilt van de klassieke Europese recept, dat deze niet verdikt maïszetmeel (ook carby!), Maar door de helft en de helft aan de melk en verdampen van een deel van de vloeistof. Het resultaat is een intense, rijke en serieus decadente chocolade nippen ervaring. Oh, en had ik al gezegd dat het low-carb en low-suiker? Schuldgevoel decadentie!

Tip

Niet een lage carber? gewoon gebruik maken van gewone suiker in plaats van zoetstof. Of u kunt bitterzoete chocoladerepen gebruiken en voeg extra suiker (indien nodig) te proeven.

Wat je nodig hebt

1 ½ kopjes volle melk
½ kop half en half
¼ kopje zoetstof (ik gebruikte Lakanto Classic)
3 ½ ounces ongezoete chocolade, gehakte
¼ theelepel chilipoeder (optioneel)
¼ theelepel gemalen kaneel (optioneel)
½ theelepel vanille-extract
2-3 snuifjes zeezout

Stap 1

In een zware bodem pan, combineer melk en half en half. Plaats op een matig-laag vuur en roer.

Stap 2

zoetstof toe te voegen en roer om op te lossen.

Stap 3

Zodra de zoetstof is opgelost, voeg de gehakte chocolade en roer het in.

stap 4

Bij gebruik chilipoeder en kaneel, voeg ze onmiddellijk na roeren in de chocolade, dan verder sudderen tot de chocolade volledig gesmolten is en het mengsel wordt ingedikt en glad.

Je weet dat het klaar is zodra het lagen de achterkant van een lepel.

stap 5

Haal van het vuur, voeg dan vanille-extract en 2-3 snufjes zeezout. Roer op te nemen.


stap 6

Uw chocolade is bijna klaar om te drinken (of lepel!). Om te serveren, stam in gelijke porties in kleine mokken.

Dit recept is 4-5 porties - afhankelijk van hoeveel je kunt drinken in een vergadering!

U kunt genieten van / lepel het omhoog zoals het is, top met slagroom en cacaopoeder, of zelfs gebruiken als een dipsaus.

Hoe je het ook nemen, het is best genoten langzaam genieten op een koude en winterse ochtend (of eve!), Terwijl herinneringen over gelukkigste momenten van het leven.

Share This Post