Index / Fashion, Style & Personal Care / Eucerin Roodheid Relief

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Eucerin Roodheid Relief

Degenen die lijden aan roodheid van de huid kan uitbraken verminderen door te vermijden voorkomende triggers die kleur verhogen om de huid te kalmeren en de huid door producten die tegen roodheid in het gezicht. Eucerin is aangetoond roodheid direct

Advertisement

Degenen die lijden aan roodheid van de huid kan uitbraken verminderen door te vermijden voorkomende triggers die kleur verhogen om de huid te kalmeren en de huid door producten die tegen roodheid in het gezicht. Eucerin is aangetoond roodheid direct na het gebruik te verminderen en huidconditie binnen vier weken verbeteren.

triggers

Veel mensen lijden aan roodheid van de huid, en de gemeenschappelijke triggers zijn stress, weer, blootstelling aan de zon, gekruid eten en alcohol. Ondanks het feit dat gevoelig voor roodheid door middel van triggers zoals deze, zal een dagelijkse huidverzorging gevoelige huid om roodheid te verminderen helpen.

Om te gaan met roodheid van de huid, moeten de producten zacht, olie-vrij en geur-vrij. Het gebruik van producten die groene pigmenten voor het verbergen van zijn voorzien zal ook helpen om roodheid tegen te gaan in het gezicht.

Licochalcone

Een belangrijk ingrediënt in Eucerin roodheid reliëf producten is Licochalcone, een zoethoutwortel extract dat helpt om de huid te kalmeren. Alle Eucerin producten bevatten deze zachte extract, die helpt om roodheid te verminderen en de huid te beschermen tegen triggers die droge, rode huid veroorzaken. Het extract is ook gunstig voor mensen die rosacea en gevoelige huid, als gevolg van de kalmerende eigenschappen. Alle Eucerin producten zijn olie-vrij, geur-vrij en niet-comedogeen.

Eucerin Roodheid Relief System

De Eucerin Roodheid Relief zuiveringen systeem wordt geleverd in twee stappen: reiniging en hydraterende. De rustgevende cleanser is om twee keer per dag worden gebruikt, in de ochtenden en avonden. De cleanser kalmeert rode huid, terwijl voorzichtig schoonmaken weg vuil en olie opbouw. De zeepvrije formule voorkomt uitdroging, waardoor het veilig om te gebruiken voor alle huidtypes.

De tweede stap, hydraterende, er gedaan moet worden in de ochtend en 's avonds ook. Voor degenen die dagelijks hebben, intensieve roodheid van de huid, de Daily Perfecting Lotion SPF 15 moeten worden toegepast in de ochtend, en vermindert de roodheid, terwijl het toevoegen van een subtiele groene verhullende ingrediënt voor een rode verschijning in de huid tegen te gaan. De lotion bevat Licochalcone voor rustgevende verlichting en ook bescherming tegen de zon met SPF 15.

Voor degenen die een milde of incidentele roodheid op de huid van het gezicht, kunt u Soothing Moisture Lotion SPF 15 te gebruiken in de ochtend, waarin ook de rustgevende Licochalcone en zonnecrème, maar niet de groene concealer bevatten.

De laatste stap bij het hulpsysteem is nachtcrème passen. De Soothing Night Creme bevat Licochalcone en hydrateert en kalmeert de huid terwijl u slaapt. De gel helpt om vocht terug in een droge huid toe te voegen, en vermindert roodheid.

Share This Post