Index / Persoonlijke financiën / Eten Stamp Geschiktheidsvereisten

Share This Post

Persoonlijke financiën

Eten Stamp Geschiktheidsvereisten

De Food Stamp programma, dat als de Aanvullende Nutrition Assistance Program (SNAP) werd omgedoopt in 2008, biedt behoeftige gezinnen met een middel om hun nutritionele behoeften. Het programma wordt uitgevoerd door de afzonderlijke staten, maar de m

AdvertisementDe Food Stamp programma, dat als de Aanvullende Nutrition Assistance Program (SNAP) werd omgedoopt in 2008, biedt behoeftige gezinnen met een middel om hun nutritionele behoeften. Het programma wordt uitgevoerd door de afzonderlijke staten, maar de minimum in aanmerking te komen eisen worden door de federale overheid in te stellen. Individuele staten kan het programma uit te breiden tot meer huishoudens bevatten.

Basic Geschiktheidsvereisten

In aanmerking te komen om SNAP voordelen ontvangen, moet u een Amerikaanse burger en een inwoner van de staat waarin u een aanvraag voor de voordelen zijn. Legale immigranten kan ook van toepassing voor de voordelen als ze zijn leven in het land gedurende ten minste vijf jaar of ontvangt handicap bijstand. In het algemeen kunnen kinderen onder de 18 jaar SNAP voordelen te krijgen, ongeacht de datum van invoer, zolang ze zijn legale immigranten.

Eisen resource

Om in aanmerking te komen, moet een huishouden telbaar middelen van meer dan $ 2000, of $ 3000 als ten minste één lid van het huishouden is boven de 60 jaar of een handicap hebben. Telbare bronnen zijn bankrekeningen en investeringen, maar niet uw huis niet op te nemen. Voertuigen kunnen worden geteld als een bron, afhankelijk van uw land van verblijf.

inkomen Eisen

Een huishouden moet voldoen aan de inkomenstoets in aanmerking te komen voor de menselijke voeding Stamp voordelen. Om in aanmerking te komen, moeten de bruto-inkomen van het huishouden van een familie zijn dan 130 procent van het federale niveau armoede (FPL). De FPL is afhankelijk van de grootte van het gezin. Met ingang van 2011, voor een gezin van vier, uw maandelijkse bruto-inkomen moet onder $ 2389 in aanmerking te komen voor SNAP voordelen. Alaska en Hawaii hebben een hogere inkomensgrenzen.

Het krijgen van SNAP Voordelen

Aanvragen voor SNAP voordelen worden behandeld op het lokale kantoor; als u denkt dat u in aanmerking komt om de voordelen te ontvangen, moet u contact opnemen met uw lokale SNAP kantoor. In sommige staten, kunt u in staat om online te solliciteren. Het bedrag van de uitkeringen toegekend aan u hangt af van uw netto-inkomen. In de afgelopen jaren zijn de papieren voedselbonnen is vervangen door een kaart, die wordt gecrediteerd met uw uitkering per maand bedraagt ​​en kan worden gebruikt in supermarkten om basisvoedsel items te kopen.

Share This Post