Index / Eten drinken / Eten Ideeën voor een 1e Birthday Party

Share This Post

Eten drinken

Eten Ideeën voor een 1e Birthday Party

Het vieren van je baby's eerste verjaardag is een big deal. Van de uitnodigingen voor de decoraties aan het eten, is er een aantal ernstige plan te doen! Heb geen angst - we hebben het eten spul bedekt. Zoals jullie samen het menu bent zetten, deze a

Advertisement

Het vieren van je baby's eerste verjaardag is een big deal. Van de uitnodigingen voor de decoraties aan het eten, is er een aantal ernstige plan te doen! Heb geen angst - we hebben het eten spul bedekt. Zoals jullie samen het menu bent zetten, deze acht schattige (nog eenvoudig) ideeën. Ze zijn perfect voor uw one-jarige de grote dag.

1. Crescent Roll Krabben

Mini croissants of vers gemaakte toenemende broodjes geworden krabben sneller dan je kunt zeggen: Under the Sea. Plak gewoon googly ogen (proberen om de soort met lijm te vinden) om tandenstokers en plaats op een hoek.

2. Monster Veggies

Voor een leuke twist op een veggie lade, gebruik maken van de een assortiment van drinkglazen en vazen ​​om veggie stokken verticaal weer te geven. Bevestig googly ogen en je bent klaar!

3. Little Lieveheersbeestjes

Ken je die kleine ronde kazen die komen in rode was? Zorgvuldig uitpakken elk een, het trekken van de wax strip recht naar beneden het midden, waardoor het einde nog steeds verbonden. Uit elkaar te trekken met je vingers om een ​​wig vorm te maken dan gebruik maken van een zwarte stift om de punten te maken.

4. Balen van Rice Cereal Treats

Schik rijstgraangewas behandelt in de vorm van een "1", dan is het opzetten van een trekker in de buurt, zodat het lijkt te maken van het scherm. In plaats van pleinen, snij je "balen" in rechthoeken; het gelijkmatiger hoe beter.

5. Caterpillar PB & Js

Voor het lichaam: Gebruik een cookie cutter op wit en tarwe sandwich brood snijd ze in cirkels. Solliciteer pindakaas aan de tarwe, gelei aan de witte en maak 16 broodjes. Schik ze in de vorm van een rups, met mini-komkommer wiggen voor de voeten.

Voor het hoofd: Snijd een tandenstoker tot ongeveer 1/2 inch. Invoegen in uw tomaat hoofd, met ongeveer 1/8 inch uit te steken, en de olijven hangen. Maak een paar crisscrosses op de top van de tomaat en voorzichtig porren de komkommer skins in.

6. My First Corndog

Vul een mini-muffin pan met uw favoriete cornbread mix dan pop half een miniatuur rookworst schakel in het midden van elk een. Bak ongeveer 6 minuten op 400 graden F.

7. Monster Fruit & Veggie Bakken

Heb je een fan Sesamstraat in de maak? Cookie Monster (bosbessen en bramen) en zijn vriend Oscar (broccoli, paprika en olijven) komen samen in minuten.

Gebruik Griekse yoghurt in een proeverij kom voor het oog, bosbessen of olijven voeg dan voor de leerlingen.

8. Dit Kleine Piggy ging ... Into een Deken

Voor een meer subtiele benadering van een klassiek, maak miniatuur varkens in een deken. Met behulp van de winkel koopt deeg, snijd de helft van een halve roll en wikkel het rond half een hotdog of rookworst. Leuk en onweerstaanbaar!

Share This Post