Index / Persoonlijke financiƫn / Estate Vs. begunstigde Belastingen

Share This Post

Persoonlijke financiƫn

Estate Vs. begunstigde Belastingen

Wanneer een individu sterft met een omvangrijke landgoed, kan de fiscale gevolgen voor de begunstigden een beetje verwarrend. Het landgoed zal omgaan met de belastingen in sommige gevallen, terwijl de begunstigde verantwoordelijk voor enkele belastin

Advertisement

Wanneer een individu sterft met een omvangrijke landgoed, kan de fiscale gevolgen voor de begunstigden een beetje verwarrend. Het landgoed zal omgaan met de belastingen in sommige gevallen, terwijl de begunstigde verantwoordelijk voor enkele belastingdruk in anderen kan zijn. Inzicht in de verschillen tussen deze scenario's kunnen u helpen voorkomen dat een grote aanslagbiljet.

Estate Belastingen

Wanneer een persoon sterft, zal zijn nalatenschap worden verdeeld via een trust of met de hulp van de nalatenschappen rechter. Gedurende deze tijd, zal de schuldeisers van de nalatenschap uit de beschikbare middelen worden betaald. Alle nog verschuldigde belastingen, zoals inkomen of onroerendgoedbelasting, zal ook worden betaald. Als de waarde van het landgoed is boven een bepaald bedrag, kan het worden onderworpen aan successierechten. In dat geval zal een deel van het landgoed worden geliquideerd te betalen voor de belastingen opgelopen.

begunstigde Belastingen

Als je geld of vermogen erven van een landgoed, in het algemeen, moet je niet aan een belasting betalen over wat je erft. De belasting moet worden opgevangen door het landgoed voordat u de activa ontvangt als begunstigde. Hiermee kunt u een relatief grote hoeveelheid geld te krijgen zonder te hoeven maken over een grote belasting betalen. U kunt moeten wachten tot een deel van de activa worden verkocht aan successierechten te betalen, maar je hoeft niet op de proppen komen met het geld zelf te betalen voor deze belastingen.

Life Insurance Voordelen

In veel gevallen, mensen hebben levensverzekeringen die hun begunstigden betaalt een vast bedrag van geld wanneer ze sterven. Als u de begunstigde van een levensverzekering en u ontvangt een forfaitair bedrag, moet je niet aan een belasting te betalen over het bedrag dat je krijgt. Echter, als je een levensverzekering uitbetaling te krijgen en u kiest voor regelmatige betalingen in plaats van een forfaitair bedrag te ontvangen, kan je moet belasting betalen over de rente die u verdient op het geld.

erfelijke Stock

Soms zal het landgoed je een bepaalde hoeveelheid voorraad te geven als onderdeel van uw erfenis. Wanneer dit gebeurt, hoeft u geen belasting onmiddellijk te betalen op de beurs. De kostprijs van de voorraad verandert dan de datum van het overlijden van de vorige eigenaar. Als u de voorraad onmiddellijk te verkopen, kun je geen enkele vermogenswinstbelasting te maken over. Als u vasthouden aan de bouillon en het groeit in waarde voordat je verkoopt, zou u alleen hoeft te vermogenswinstbelasting te betalen over het verschil tussen de nieuwe basis kosten en de verkoopprijs.

Share This Post