Index / Careers & Work / Escrow Manager Functiebeschrijving

Share This Post

Careers & Work

Escrow Manager Functiebeschrijving

Een escrow-manager fungeert als de neutrale derde partij tussen kopers en verkopers tijdens de uitwisseling van dure grondstoffen, in het bijzonder vastgoed. Bij het afsluiten van een hypotheek om een ​​huis te kopen, escrow zorgt ervoor dat alle ben

AdvertisementEen escrow-manager fungeert als de neutrale derde partij tussen kopers en verkopers tijdens de uitwisseling van dure grondstoffen, in het bijzonder vastgoed. Bij het afsluiten van een hypotheek om een ​​huis te kopen, escrow zorgt ervoor dat alle benodigde kosten en belastingen worden betaald, en contractuele voorwaarden vervuld zijn voor het sluiten van de verkoop.

Functie

Naast het beheren van fondsen en het verwerken van onroerend goed transacties, kan een escrow-manager van de extra verantwoordelijkheid van het inhuren, supervisie en opleiding van escrow officieren hebben. Andere taken zijn het genereren van positieve public relations voor hun kantoor en het ontwikkelen van nieuwe business met makelaars, bankiers en makelaars.

Benodigde vaardigheden

Escrow managers hebben meestal ten minste vijf jaar ervaring in het werken als een escrow-officier, evenals een sterke leiderschap, customer service, computer en probleemoplossende vaardigheden.

educatieve Achtergrond

Escrow manager banen niet een diploma nodig. Sommige escrow professionals wet, zaken of vastgoed cursussen, maar de meeste krijgen hun opleiding in het kader van ervaren escrow professionals.

Salaris

Volgens Simply Hired, het gemiddelde jaarsalaris voor escrow managers in november 2009 was $ 52.000. Echter, salarissen variëren afhankelijk van de werklocatie en jarenlange ervaring.

job Outlook

Het Bureau of Labor Statistics voorspelt dat het aantal banen voor escrow professionals zal afnemen in de komende jaren als gevolg van de afhankelijkheid van de industrie op onroerend goed prestaties en groei.

Share This Post