Index / Careers & Work / Entry Level Overheid Jobs

Share This Post

Careers & Work

Entry Level Overheid Jobs

Entry-level overheid banen bestaan ​​op de lokale, provinciale en federale niveau. De eisen voor elke regering werk weerspiegelt die van de private sector, maar duizenden posities vergelijkbaar met de private sector zijn te vinden in de overheid. De

AdvertisementEntry-level overheid banen bestaan ​​op de lokale, provinciale en federale niveau. De eisen voor elke regering werk weerspiegelt die van de private sector, maar duizenden posities vergelijkbaar met de private sector zijn te vinden in de overheid. De federale overheid is de grootste werkgever in de Verenigde Staten met meer dan 2 miljoen werknemers met verschillende posities in de regering. De 50 staten en een geschatte 87.500 lokale overheden vanaf 2007 openen vele mogelijkheden voor een regering carrière voor de entry-level werkzoekende.

Plaatselijke overheid

De lokale overheid maakt gebruik van twee keer zoveel werknemers als de deelstaatregering. Entry-level posities in de lokale overheid onder meer het transport banen, de openbare veiligheid, gezondheidszorg en onderwijs. Zeven van de 10 overheid banen binnen een staat worden gehouden door de overheid werknemers lokale, volgens het Bureau of Labor Statistics (BLS). Lokale klerken, politieagenten, buschauffeurs en onderhoudspersoneel zijn entry-level banen in de lokale overheid. De meeste van deze banen niet nodig een hbo-opleiding, maar sommige entry-level banen, zoals de politieman, vereisen speciale training door middel van de afdeling of instantie.

State Government

entry-level banen staat open voor elke gekwalificeerde staat inwoner. Informatici, secretaresses, service medewerkers, staat rechtbank personeel en bijna elke andere bezetting is te vinden op het niveau van de staat. Entry-level posities in de deelstaatregering vereist een persoon om een ​​examen of in aanmerking te komen cheque aan de individu is gekwalificeerd om de positie vast te houden garanderen passeren. Open entry-level banen zijn te vinden op de officiële website van de staat, samen met de applicaties, functieomschrijvingen en eisen.

federale overheid

De federale overheid levert diensten aan de staat en lokale overheden, alsmede de Verenigde Staten burgers. Meer dan 140 organisaties bestaan ​​in de federale regering, die allemaal een entry-level posities. De krijgsmacht, douane, federale rechtbanken, politieke bureaus, agentschappen en andere federale overheid faciliteiten en organisaties staan ​​open voor entry-level werkzoekenden. Het Office of Personnel Management (OPM) heeft de grootste lijst van de federale overheid entry-level posities. Sommige federale agentschappen die de bevoegdheid hebben om personeel direct te huren zullen adverteren die posities in de lokale kranten of op de officiële website van het agentschap.

projecties

BLS projecten die de lokale en nationale overheid banen zal toenemen met acht procent tot 2018. De projectie is lager dan de verwachte groei voor dezelfde posities in de private sector, die 11 procent. Salarissen voor de lokale en nationale overheid werknemers variëren van $ 44.928 tot $ 94.992 per jaar vanaf 2008. De federale regering entry-level posities zullen naar verwachting meer dan 10 procent groeien ten opzichte van dezelfde periode. De grootste federale banengroei is voor gespecialiseerde werknemers, zoals onderzoek personeel, medewerkers veiligheid en volksgezondheid werknemers. Federale werknemers worden betaald door een sortering level genaamd de Algemene Schedule. Klassen een tot 15 bestaan ​​met entry-level posities die de laagste rang niveau voor elke positie. Federal entry-level medewerkers wordt verwacht dat zij te maken tussen de $ 17.540 tot $ 98.156 per jaar, afhankelijk van de rang niveau ingehuurd onder.

Share This Post