Index / tech / Enkele nadelen van Cable Telefoondienst

Share This Post

tech

Enkele nadelen van Cable Telefoondienst

Veel kabel-tv-bedrijven bieden een soort van telefoondienst over hun kabel-tv-lijnen. Er zijn een aantal voordelen aan het ontvangen van telefoon service op deze manier, met inbegrip van het bundelen van facturen en kosten. Er zijn echter een aantal

AdvertisementVeel kabel-tv-bedrijven bieden een soort van telefoondienst over hun kabel-tv-lijnen. Er zijn een aantal voordelen aan het ontvangen van telefoon service op deze manier, met inbegrip van het bundelen van facturen en kosten. Er zijn echter een aantal nadelen aan kabeltelefonie service.

Adapters

Kabeltelefonie dienst zal speciale adapters dat de telefoon aan te sluiten op de kabel apparatuur. Het bijhouden van een vaste of mobiele telefoon vrij van deze aansluiting voorkomt de noodzaak voor adapters.

Onbeweeglijkheid

Een ander nadeel van de kabel telefoondienst is dat het niet kan reizen met je mee. Kabeltelefonie dienst werkt alleen in het huis en het beperkt ook het vermogen van de beller te bewegen tijdens een gesprek.

Limited Dienst Opties

Cable telefoondienst opties zijn over het algemeen niet zo breed als de andere telefoondiensten. Met kabel-telefoondienst, een klant vaak is het kopen van een pakket dat televisie en internet opties omvat. Omdat elk abonnement verschillende mogelijkheden bevat, zou u niet in staat zijn om de goedkoopste tv-pakket te kopen met de telefoon dienst die alle functies die een klant nodig heeft omvat.

extra Aankopen

Soms kabel internet service is vereist om de kabel telefoondiensten te krijgen, omdat de telefoon dienst daadwerkelijk werkt met behulp van het internet. Als u geen kabel internet nodig heeft, wordt dit een extra kosten.

Limited Extra opties

Cable telefoondiensten aanbieden meestal minder opties dan de mobiele telefoon diensten. Veel mobiele telefoon bedrijven zijn onder andere toegang tot internet, sms, voicemail en gespecialiseerde toepassingen. Cable telefoondienst bevat geen van deze opties.

Betaling

Als al deze diensten worden gecombineerd op één factuur en je hebt moeite met het betalen voor een service, zoals kabeltelevisie, kon je in gevaar te verliezen telefoon service.

Betrouwbaarheid

Cable telefoondienst is niet zo betrouwbaar als de traditionele telefoondiensten. Zo zal je de kabel telefoondienst te verliezen tijdens een stroomstoring. Dit is niet alleen een kwestie van het ongemak, maar ook zouden kunnen de veiligheid in gevaar brengen.

Share This Post