Index / Tuin / Engine Stijgende in een Riding Mower

Share This Post

Tuin

Engine Stijgende in een Riding Mower

Wanneer een rijden grasmaaier werkt onder normale omstandigheden, lucht, brandstof en vonk gecombineerd in verhouding om de brandstof te ontsteken onder de benodigde temperaturen. Echter, wanneer een onbalans in de brandstof of lucht plaatsvindt, het

AdvertisementWanneer een rijden grasmaaier werkt onder normale omstandigheden, lucht, brandstof en vonk gecombineerd in verhouding om de brandstof te ontsteken onder de benodigde temperaturen. Echter, wanneer een onbalans in de brandstof of lucht plaatsvindt, het resultaat kan een plotselinge stijging van de motor of drop-off aan de macht zijn.

Dirty Air Filter

Het luchtfilter zit boven op de carburateur en zuivert alle binnenkomende lucht, het verwijderen van fijn stof uit de lucht voordat deze de zuiger in de cilinder kan schuren. Omdat het rijden grasmaaiers regelmatig opereren in vuile, stoffige omstandigheden, zullen deze luchtfilters vuil snel. Zodra het luchtfilter krijgt te vuil is, zal de hoeveelheid lucht beschikbaar voor het mengen zal ook dalen, en de prestaties van de motor te lijden. Riding grasmaaier luchtfilters nodig vaker schoonmaken, meestal na elke 10 tot 12 uur van de exploitatie.

Verstopt brandstoffilter

Net als de luchtfilter, de brandstof filter zuivert alle binnenkomende brandstof, het verwijderen van alle vreemde stoffen voordat het de carburateur kan binnendringen en de motor beschadigen. Wanneer de kap tijdens een tankstop wordt verwijderd, indien de exploitant niet voorzichtig vuil of grasresten kan in de tank vallen. Zodra de grasmaaier weer begint te lopen, zal deze kwestie opzuigen tegen de brandstoffilter, die een rush en vervolgens een verlies van brandstof kan veroorzaken. Brandstoffilters in het rijden grasmaaiers moet worden vervangen aan het begin van elk seizoen.

Air Fuel Onbalans

De carburateurs in een rijdende grasmaaier reguleren van de hoeveelheid brandstof en lucht te leveren aan de verbrandingskamer. Dit stelt effectief de snelheid van de motor van de maaier. Indien deze verhouding onjuiste plaatsing, te veel gas of lucht kan mengen in de brandstof, waarvan de motor stijging veroorzaakt. Carburateurs hebben vaak twee of drie verstelbare schroeven, waardoor de machinist deze mengverhouding in te stellen. Als je niet bekend bent met een carburatorafstelling bent, toestaan ​​dat een professional aan te passen voor u.

Dirty Carburateur

Voordat de brandstof mengen met de lucht moet reizen door de inlaatdoorgang van de carburateur. Net als het brandstoffilter in de tank, een kleine gaas helpt reinigen vuil nog in de brandstoftank voordat het beschadigt de carburateur of verbrandingskamer. Dit kan echter vuil komen te zitten tegen het scherm, waardoor de brandstof om in te stromen onevenredig prijzen, op hun beurt vaak het veroorzaken van een sterke stijging. Carburateur schoonmaken kan ook lastig zijn, dus het is best om dit over te laten aan een professional.

Share This Post