Index / Huis / Elektrische bedrading voor een GE Profile Vaatwasser

Share This Post

Huis

Elektrische bedrading voor een GE Profile Vaatwasser

De elektrische bedrading nodig is voor de GE Profile vaatwasser is niet anders dan de elektrische bedrading nodig door een ander merk van de vaatwasser. Een 120-volt, 20 ampère grond-fault circuit-onderbreker beschermde vergaarbak circuit, of GFCI ci

AdvertisementDe elektrische bedrading nodig is voor de GE Profile vaatwasser is niet anders dan de elektrische bedrading nodig door een ander merk van de vaatwasser. Een 120-volt, 20 ampère grond-fault circuit-onderbreker beschermde vergaarbak circuit, of GFCI circuit, dat er geen andere lasten levert is vereist door de National Electrical Code. De GE Profile vaatwasser, net als alle vaatwassers, is koord-en-plug is aangesloten, met de plug als de veiligheid los te koppelen.

Wat je nodig hebt

 • Phillips-schroevendraaier

  Platte schroevendraaier

  3/8 inch, 5/16 inch en 1/4 inch moer drivers

  Wire strippers

  Stroom draad

  draadmoeren

Verwijder het deksel van de elektrische schakelkast op de bodem van de vaatwasser unit, met behulp van een moersleutel. Slip het netsnoer via de kabel terughoudendheid en zet hem op zijn plaats vast door de twee klemschroeven. Verwijder ½ inch isolatie van de uiteinden van zwart, wit en groen geïsoleerde draden het snoer met de draad strippers.

Sluit de zwarte en witte draden in het netsnoer aan op de zwarte en witte vaatwasser leads. Hou de gestripte uiteinden van de bijpassende gekleurde draden naast elkaar en schroef op een draad moer om elke draad. Gebruik dezelfde techniek om de verbinding van de groene snoer draad aan het apparaat groen grond lood.

Controleren om ervoor te zorgen dat er geen blanke draad toont van onder de draad moeren. Als een kale koperdraad toont buiten de draad moeren, verwijder de draad moer en snijd de gestripte uiteinden terug naar behoren. Vervang de draad moer en controleer opnieuw voor een naakt koper die buiten de draad moer kan laten zien. Herhaal dit totdat er geen naakt koper shows. Sleepboot op de draden om ervoor te zorgen dat ze goed bij elkaar gehouden door de draad moeren voor het vervangen van de klemmenkastdeksel.

Steek de stekker in de speciale 120-volt, 20 ampère vergaarbak na het installeren van de vaatwasser unit.

Hints

Als je niet een-aardlekschakelaar beschermde stopcontact te hebben en geen vertrouwen het installeren van een zelf, huren van een professionele elektricien om een ​​installeren voordat u uw nieuwe vaatwasser.

Share This Post