Index / Wensen en Feesten / Elegance op een begroting

Share This Post

Wensen en Feesten

Elegance op een begroting

Fall is een prachtige tijd om de natuur in te brengen, en dit geldt zeker voor Thanksgiving. - Cathy Hobbs, eigenaar van Cathy Hobbs Ontwerp Recepten Tijden zijn taai - maar gewoon omdat uw budget is een beetje krap, maar dat betekent niet uw feest h

Advertisement

Fall is een prachtige tijd om de natuur in te brengen, en dit geldt zeker voor Thanksgiving.

- Cathy Hobbs, eigenaar van Cathy Hobbs Ontwerp Recepten

Tijden zijn taai - maar gewoon omdat uw budget is een beetje krap, maar dat betekent niet uw feest heeft te lijden. "Thanksgiving is ongeveer overvloed, dus een overvloed aan vakantie items maakt een eenvoudig maar mooi accent", zegt Jeanette Chasworth, gecertificeerd interieurontwerper en eigenaar van Chasworth Place. Overvloedige niet te betekenen duur. Met een paar simpele trucs en betaalbare decor tips, kunt u uw huis en maaltijd te bereiden zonder het betalen van een behoorlijk prijskaartje hangt.

Cost-Friendly Centerpieces

Thanksgiving is een tijd voor familie en onderhoudend. Het bereiken van een betaalbare, elegante look voor uw eetkamer tafel duurt een beetje creatief denken en zorgvuldige planning. Volgens Cathy Hobbs, eigenaar van Cathy Hobbs Ontwerp Recepten, kunnen creatieve centerpieces de toon voor een elegante en toch betaalbare viering in te stellen. "Centerpieces moet de vruchten van de herfst te vieren", zei ze. "Fall is een prachtige tijd om de natuur in te brengen, en dit geldt zeker voor Thanksgiving."

Hobbs raadt lange takken te plaatsen in hoge cilinder-stijl vazen ​​en met behulp van vallen bladeren op de tafelloper accent te sparren de eettafel. Eikels op een eenvoudige glazen pot maken ook voor een feestelijke Thanksgiving tafel. "Een van mijn favoriete ontwerp ideeën is om een ​​helder glas vat vullen met eikels en voeg vervolgens een pompoen-gekleurde kaars op de top," zei Hobbs.

Pompoenen die overblijven na het seizoen van Halloween kan ook voor feestelijke tafel centerpieces. "Ze maken perfecte vazen ​​voor optuigen van een tafel," zei Hobbs. "Vul ze met eikels, herfst bladeren of dennenappels om de perfecte middelpunt te maken."

Chasworth stelt voor het regelen van een paar verschillende grootte pompoenen omringd door kleinere pompoenen op uw tafel. "Gebruik de kleine miniatuur pompoenen als naamborden door snijden of het schrijven van de naam van de beoogde gast op de pompoen," stelde ze. Voor een andere elegante touch: "Je kunt proberen met behulp van een grote pompoen als een soepterrine," zei Chasworth. "Leeg deze Net zoals je zou doen voor Halloween ... maar niet snijden het gezicht."

Een waardige Splurge

Trimmen een beetje vet uit uw het verfraaien en maaltijd begroting kan u toestaan ​​dat de mogelijkheid om een ​​must-have item rukken voor een elegante dag van de vakantie dineren. Of het nu een speciale portie plaat of uitgedost-out kaars voor de foyer, zorg ervoor dat uw speciale punt heeft pit, zegt Jeanette Chasworth, gecertificeerd interieurontwerper en eigenaar van Chasworth Place.

"Voor mij, waar is alles," zei Chasworth. "Ik hou van een speciale portie plaat, terrine, of zelfs een echt interessant zout en peper shaker - iets dat een gesprek begint."

Servetten of een vakantie kaarsen zijn vaak uitspatting-waardig items voor de feestelijke feest. "Get iets wat je liefde en je zult ze steeds gebruiken," zei Chasworth. "De meeste van allemaal, vergeet niet te concentreren op wat de vakantie is over - genieten van wat je hebt en de mogelijkheid om het te delen met mensen die je liefhebben. Overvloed is niet alleen om geld; het gaat over vreugde en liefde ook. "

Budget-Friendly Decor

Omdat Thanksgiving is een dag vol met familie en goede vrienden, waarom niet de hele familie in het verfraaien van uw huis te betrekken? Als je kinderen hebt, krijgen ze betrokken uitsnijden papier pompoenen als placemats of geef ze markers om foto's te tekenen op papier placemats, suggereert Chasworth. "Het zal iets unieks, en het zal hen iets te doen tijdens het koken," zei ze. "Laat ze uitsparingen van de pelgrim hoeden of kalkoenen te doen."

Chasworth adviseert katoen gestencilde lakens voor servetten of tafel liners, ook. "Stenciling is zo'n gemakkelijke manier om mooie decoratieve prints te maken," zei Hobbs. "Het gebruik van een verf voor stof, stencil direct op wit katoenen servetten. Prints zoals bladeren, pompoenen en eikels zijn allemaal goede ideeën. "

Als je touw rondslingeren de garage, zet het te gebruiken door het wikkelen van het interieur van een pot met het voor een rustieke uitstraling, zegt Hobbs. "U kunt ook maken gepersonaliseerde plaat laders en wikkel dunner touw om kaarsen voor een mooie en organische daling look."

Walnoten en takjes kunnen een elegante en een natuurlijk tintje aan uw tabel toe te voegen, zegt Hobbs. Zij adviseert het gebruik van takjes vastgebonden met touw of een takje verse katoen servetringen. Walnut naamborden zal uw gasten vertrekken gevoel welkom. "Snijd een gleuf op de top van de walnoot en schuif de plaats kaart op de top," zei ze. "Plaats dan uw walnoot plaats-kaarthouder op elke servet. Uw gasten zullen genieten van de extra touch. "

betaalbare feesten

Thanksgiving is over familie, traditie en dankbaarheid. Deze dingen mag niets kosten, zegt Kay Richards van Stage-Right Interiors. "Thanksgiving is traditioneel een tijd van teveel geweest, 'zei ze. "Het is niet noodzakelijk voor u en uw gasten te exploderen aan het eind van de maaltijd. Serveer wat je kunt veroorloven en zich richten op het gezin. "

Maak de maaltijd een familie inspanning in plaats van de voorbereiding van een kalkoen en zes zijden op uw eigen, Richards suggereert. "Er is geen wet op de boeken die zegt dat je moet de hele maaltijd zelf," zei ze. "Tackle de vogel, en de boerderij uit kanten aan uw gasten. De meeste mensen zouden graag helpen en pronken met hun specialiteiten. "

Bespaar op hartige must-haves door te koken vanaf nul. De aankoop van aardappelen puree en dag oud brood voor vulling is veel goedkoper dan het kopen van voorverpakte kanten. Samenwerken met buren en vrienden, ook bij de voorbereiding traditionele Thanksgiving eten. "Vaak zullen wij slechts een kleine hoeveelheid van een item nodig hebt voor een recept, en de rest gaat verloren", zei Richards. "Plan om delen en tijd en geld te besparen."

Verdubbel het voedsel als decoratie voor een paar centen te besparen dit jaar. Maak goed gebruik van pompoenen met behulp van de basis als onderdeel van uw interieur en de vulling voor een heerlijke taart. Chasworth zet zelfgebakken koekjes tentoongesteld vakantie geest van haar familie te laten zien. "Een jaar maakten we koekjes in de vorm van pompoenen en maïs. Het was een geweldige manier om de kinderen betrokken zijn, en ze hadden een geweldige tijd het verfraaien van hen. "

Lees Next:

Share This Post