Index / Gezondheid / Eiwitten die helpen om gewicht te verliezen

Share This Post

Gezondheid

Eiwitten die helpen om gewicht te verliezen

Als je probeert om gewicht te verliezen dat je al weet hoe belangrijk het is gericht op low-calorie en vetarm voedsel. Maar wist u dat eiwit is een andere krachtige bondgenoot in de gewicht-verlies strijd? Lean eiwitbronnen je te vullen en brandstof

Advertisement

Als je probeert om gewicht te verliezen dat je al weet hoe belangrijk het is gericht op low-calorie en vetarm voedsel. Maar wist u dat eiwit is een andere krachtige bondgenoot in de gewicht-verlies strijd? Lean eiwitbronnen je te vullen en brandstof je lichaam, en het beste van alles wat je hebt een lange lijst van heerlijke opties om uit te kiezen.

De kracht van Protein

Wat maakt eiwit een gewicht-verlies elektrisch gereedschap? Het is simpel: eiwit is het meest verzadigend voedingsstof. Het lichaam moet harder werken om te absorberen en te verteren eiwit dan voor koolhydraten en vetten, wat betekent dat je voller sneller zult voelen en blijven voller langer. Dit kan zich vertalen in gewichtsverlies omdat je tevreden zonder te veel te eten zult voelen en je zult in staat zijn om meer uren te gaan voordat je weer honger.

Wat te vermijden

Het is belangrijk om te begrijpen dat het gebruik van eiwit als een gewichtsverlies tool is niet hetzelfde als gaan op een eiwitrijk dieet. Veel populaire eiwitrijke diëten pleiten voor grote hoeveelheden vlees, kaas en eieren, terwijl het beperken van de broodnodige koolhydraten bronnen zoals volle granen, fruit en groenten. Dit betekent dat uw lichaam is het ontvangen van een hoge mate van verzadigd vet en onvoldoende hoeveelheden vezels en voedingsstoffen, waardoor u een verhoogd risico op ernstige gezondheidsproblemen complicaties.

Hoeveel eiwit You Need

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) voor eiwitten voor mannen tussen 19 en up wordt elke dag 56g. Jongens van 14 tot 18 jaar oud moet ongeveer 52g, terwijl vrouwen leeftijden 14 en up moeten verbruiken ongeveer 46g. Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven moet een extra 25 g eiwitten te eten elke dag.

Fatty versus magere eiwitbronnen

Niet alle eiwitten zijn gelijk geschapen. Om gewicht te verliezen en handhaven van een gezond lichaam, beperk uw inname van eiwit bronnen die rijk zijn aan verzadigde vetten zijn, zoals volle melk, kaas en vette stukken vlees, op speciale gelegenheden. Bepaalde hoog-vet, eiwitrijke voedingsmiddelen zijn eigenlijk goed voor de gezondheid van het hart als ze een hoog niveau van onverzadigde vetten bevatten. Een uitstekend voorbeeld is noten, die kunnen helpen verlagen van uw cholesterolgehalte in het bloed, wanneer in plaats gegeten van verzadigde vetten. Rijk aan eiwitten en smaak, noten zijn een uitstekende snack als je probeert om gewicht te verliezen, omdat het vet geeft je het gevoel alsof je overgeeft. Enkel ben zeker om uw inname te beperken tot een portie per dag, want noten zijn ook hoog in calorieën. De overgrote meerderheid van eiwitinname moet zijn uit magere bronnen zoals kip borsten, vis, bonen, magere melk, groenten en vetarme kaas.

Top eiwitbronnen

Om eiwitten werk voor u te maken, proberen om minstens één mager bron in elke maaltijd en snack bevatten om je vol en tevreden de hele dag te houden. Sommige van de beste mager eiwit voedingsmiddelen zijn: kipfilet met 33.8g eiwit per 4 oz .; mager rundvlees rosse buurt met 32g per 4 oz .; zalm met 29.14g per 4 oz .; sojabonen met 28,6 g per kopje; linzen met 17,8 g per kopje; bruine bonen met 15,3 g per kopje; magere yoghurt met 12,8 g per kopje; pinda's met 9,4 g per kwartaal cup; pompoenpitten met 8,5 g per kwartaal cup; 2 procent melk met 8,1 g per kopje; part-skim mozzarella kaas met 6,8 g per oz .; 1 ei met 5,5 g; gekookte spinazie met 5,3 g per kopje; en broccoli met 4,6 g per kopje.

Share This Post