Index / Bedrijf / Eisen voor een Home Care Administrator

Share This Post

Bedrijf

Eisen voor een Home Care Administrator

Thuis gezondheidszorg is een bloeiende industrie in de Verenigde Staten. grote vergrijzing van de bevolking van het land en de toegenomen gemiddelde levensduur betekenen dat meer mensen dan ooit krijgen acute en langdurige medische diensten. Veel pat

AdvertisementThuis gezondheidszorg is een bloeiende industrie in de Verenigde Staten. grote vergrijzing van de bevolking van het land en de toegenomen gemiddelde levensduur betekenen dat meer mensen dan ooit krijgen acute en langdurige medische diensten. Veel patiënten liever herstellen van operaties en trauma's thuis als mogelijk en zou liever krijgen thuiszorg dan verhuizen naar een begeleid wonen voorziening of geschoolde verpleeghuis. Het Center for Medicare en Medicaid Services eist dat alle thuiszorginstellingen hebben beheerders gekwalificeerd aan het roer.

beheerders

CMS regelgeving vereist dat elke home gezondheid agentschap om een ​​full-time beheerder telefonisch bereikbaar tijdens alle operationele uren. Hoewel een beheerder kan zijn op het kantoor van een agentschap te voldoen, is het niet nodig is. Beheerders kunnen verlaten en in theorie uit te gaan in het veld, ga naar vergaderingen en zelfs patiënten te behandelen. De kritische factor is dat een beheerder is per direct beschikbaar via de telefoon in het geval een arts, patiënt of een familielid heeft met haar te spreken. Als een beheerder vertrekt, worden thuiszorginstellingen mogen niet meer dan 30 dagen werken zonder een gekwalificeerde vervanger.

clinici

Geregistreerde verpleegkundigen en artsen automatisch in aanmerking om thuis de gezondheid agentschap beheerders onder CMS regelgeving. Verpleegkundigen moeten ten minste een jaar klinische ervaring hebben voordat hij naar huis gezondheid beheerders. CMS en de meeste staten de voorkeur geven clinici in beheerdersrollen omdat zij toezicht gezondheidszorg werknemers die zelfstandig in het veld actief zijn. Verpleegkundigen en artsen kunnen klinische begeleiding en ondersteuning te bieden aan hun werknemers alsmede geven deskundig advies en begeleiding aan cliënten.

andere Managers

Een persoon zonder klinische referenties die heeft ten minste één jaar ervaring met het beheer op het gebied van de gezondheidszorg kunnen ook in aanmerking komen om een ​​huis gezondheid beheerder zijn. Human resource managers die in medische faciliteiten of organisaties hebben gewerkt, evenals verpleeghuis en ziekenhuis beheerders zijn waarschijnlijk de CMS-norm te voldoen. Wanneer een home gezondheid agentschap maakt gebruik van een nonclinician beheerder, moet het ook een verpleegkundige of arts om te fungeren als een klinische supervisor. Zowel de beheerder en klinische toezichthouders moeten tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar zijn.

Wetten State

Federal Medicare regelgeving zijn van cruciaal belang voor thuiszorginstellingen omdat Medicare patiënten zijn meestal het grootste deel van hun bedrijf. Bovendien, CMS richtlijnen meestal de standaard gezet voor zowel staatswetten en particuliere verzekering normen van de operaties. Echter, staten ook opleggen referenties en licenties eisen aan bestuurders home gezondheid. Washington en Texas, bijvoorbeeld, vereisen beheerders een examen met betrekking tot de wettelijke en ethische onafhankelijk van de klinische achtergrond een prospectieve beheerder nemen. Iedereen die overweegt een carrière als een huis gezondheidszorg beheerder moet controleren met haar State Department of Health voor aanvullende eisen.

Share This Post