Index / Bedrijf / Eisen California State voor het starten van een Preschool

Share This Post

Bedrijf

Eisen California State voor het starten van een Preschool

California ambtenaren hebben preschool een prioriteit gemaakt. Volgens de staat statistische analyse, in 2011, 62 procent van alle voorschoolse leeftijd kinderen in Californië ging naar één van de staat 12.200 vergunde centra voor kinderopvang en peu

AdvertisementCalifornia ambtenaren hebben preschool een prioriteit gemaakt. Volgens de staat statistische analyse, in 2011, 62 procent van alle voorschoolse leeftijd kinderen in Californië ging naar één van de staat 12.200 vergunde centra voor kinderopvang en peuterspeelzalen. Het openen van een kleuterschool komt met grote verantwoordelijkheid: Je helpt kinderen de basis leggen voor succes op school. Voordat u een kleuterschool beginnen, vertrouwd te maken met de regels, voorschriften en de marktomstandigheden voor de vroege educatie programma's in de Golden State.

licentievereisten

Californische wet vereist dat de meeste kleuterscholen aan een vergunning te verkrijgen van de Community Care Licensing Division van de staat Ministerie van Sociale Diensten. Elk programma dat actief is buiten het huis en houdt toezicht op de kinderen moet gaan door middel van licenties. De heffingen staat een boete van maximaal $ 200 voor elke dag van verrichting zonder vergunning. Om een ​​licentie te verdienen, moeten de exploitanten een oriëntatie over de aanvraagprocedure en de werkzaamheden en administratie aspecten van voorschoolse ownership bij te wonen. Oriëntaties zijn gepland in het hele land. Zoek een schema door te bellen naar uw regionale licenties kantoor. Zodra kleuterscholen hebben hun exploitatievergunningen, moeten zij de documenten in hun faciliteiten te geven. Preschool operators zullen moeten controleren met hun lokale overheden om te zien of ze nodig stad vestigingseisen ook.

Waarom Licensing?

Licensing laat de staat te controleren of een kleuterschool neemt basismaatregelen bescherming van gezondheid en veiligheid voor kinderen. Sommige state-run kleuterscholen en federale programma's, zoals Head Start, hebben hun eigen eisen en de watchdog agentschappen; maar voor veel peuterspeelzalen, het ministerie van Sociale Diensten is de enige toezichthouder. Regelgeving zorgen dat mensen de zorg voor kinderen te ontmoeten basisnormen en dat hun sites veilig zijn voor kinderen. Ouders hebben recht op grond van vergunningvoorschriften als goed, met inbegrip van het recht om te stoppen door de voorschoolse op elk moment. De afdeling houdt records voor maximaal drie jaar over de schendingen gemeld tegen iedere licentie kleuterschool.

Andere vereisten

In aanvulling op de licentie, moet voorschoolse operators lessen te volgen op de gezondheid en de veiligheid van kinderen, inclusief reanimatie en eerste hulp. Preschool bestuurders moeten cursussen in en vroegschoolse educatie, en stafleden moeten worden vingerafdrukken en voorleggen aan criminele achtergrond controles. Elke peuter heeft een noodsituatie zorgplan en een ramp actieplan, en inspecteurs zullen ook controleren voor werkende rookmelders en brandblussers. Child-to-staf ratio eisen kan variëren van site tot site, maar meestal, programma's voor kinderen van 18 maanden tot 30 maanden moet een lid van de faculteit voor elke zes kinderen, terwijl kleuterscholen dienen kinderen van 31 maanden naar de kleuterschool in aanmerking komende leeftijd een nodig staflid voor elke acht kinderen.

belangrijke overwegingen

Het bedienen van een kleuterschool is niet over het voldoen aan eisen voor vergunningen alleen. Het is belangrijk om te genieten van het werken met kinderen en bereid zijn om nieuwe benaderingen voor de ontwikkeling van kinderen te leren te zijn. Ook voor veel exploitanten, voorschoolse is een concurrerende en kostbare zaak. Een studie uit 2007 uitgevoerd door de Universiteit van Californië in Berkeley vonden dat 1/3 van de particuliere voorschoolse operatoren geconfronteerd met de concurrentie van nabijgelegen openbare basisscholen die gratis programma's tot 4-jarigen aangeboden. Uit hetzelfde onderzoek bleek dat de gemiddelde uurlonen van peuterleraren variëren van $ 10 tot meer dan $ 20. De mediane maandelijks bedrag voor een kleuterschool die halve dag programma's vijf dagen per week beschikbaar was $ 399.

Share This Post