Index / Wensen en Feesten / Egg Decorating Ideas: Monograms en Silhouettes

Share This Post

Wensen en Feesten

Egg Decorating Ideas: Monograms en Silhouettes

Overzicht Het verven van eieren met kleurstof is een Pasen activiteit die we van jongs af aan hebben genoten. Nu, neem uw ei versieren naar een nieuw niveau van creativiteit met vinyl stencils. De vinyl vormen weerstaan ​​aan de kleurstof, zodat u on

Advertisement

Overzicht

Het verven van eieren met kleurstof is een Pasen activiteit die we van jongs af aan hebben genoten. Nu, neem uw ei versieren naar een nieuw niveau van creativiteit met vinyl stencils. De vinyl vormen weerstaan ​​aan de kleurstof, zodat u ontwerpen toe te voegen, zoals monogrammen en silhouetten van uw eieren. Tot slot, wat glitter accentueert verder de ontwerpen terwijl het toevoegen van feestelijke schitteren.

Wat heb je nodig

Naast de hardgekookte eieren, vindt u een aantal kleurstof, witte azijn, ambachtelijke vinyl (ofwel voorgesneden vormen of gewoon rollen die je ontwerpen uit kunt knippen), en wat glitter lijm nodig. Glitter lijm, die gemakkelijk mengt de glitter en lijm voor u, wordt geleverd in een knijpfles voor gemakkelijke toepassing.

Monogram Eieren

Om monogram eieren te maken, te beginnen met vinyl alfabet stickers, die beschikbaar zijn op ambachtelijke winkels zijn. Schil de stickers uit hun beschermlaag en gelden voor de eieren. Zorg ervoor dat de vinyl goed is gehandeld op grond van het ei door je vingers te wrijven langs de randen. Het helpt ook als het ei warm of bij kamertemperatuur.

Animal Silhouette Eieren

Om eieren met dierlijke silhouetten te creëren, tekenen eenvoudige vormen op de achterkant van een stuk vinyl en knip de vorm. Dan schil de vinyl van zijn rug en breng het aan het ei. Niet alle vinyl is gelijk geschapen. Neem contact op papier is niet erg kleverig en kunnen loskomen in het verfbad. Vinyl die wordt gebruikt voor stansen, die u kunt vinden op de stansen deel van de ambachtelijke winkel, hecht veel beter om het ei.

Chevron Eieren

Trekken zigzag op de achterkant van een stuk folie en knip de vorm. Schil de zigzagt van zijn steun en toe te passen in rijen op het ei. Door de kromming van het ei, is het zeer moeilijk helemaal rond het ei met het keperpatroon te gaan. versieren alleen de voorkant van het ei.

Verven de eieren

Meng een kopje warm water met ongeveer 20 druppels kleurstof en een theelepel azijn. Drop het ei in het verfbad en laat inwerken voor ongeveer vijf minuten voor een lichte kleur, en 15 minuten voor een meer intense kleur.

Droog de Eieren

Verwijder de eieren met een tang en laat ze drogen. U kunt of zet ze op een papieren handdoek of een droogrek. Om uw eigen droogrek te maken, plaatst u een raster van roundhead pinnen, een afstand van ongeveer één duim van elkaar, in een stuk piepschuim.

Haal het Vinyl

Verwijder het vinyl uit de eieren om uw ontwerpen te onthullen. Om uw vormen extra dimensie te geven, een overzicht van de randen met wat glitter lijm. Laat de glitter lijm droog gedurende enkele uren.

The Egg Menagerie

Deze dierlijke silhouet eieren worden vervaardigd volgens dezelfde werkwijze als monogram eieren. De dieren toe te voegen eigenzinnigheid om de eieren, en hun witte vormen contrasteren mooi met de felle kleuren.

Een Glittery Pasen

De glitter waarin de randen van de chevron maakt echt het ontwerp pop. Hou er rekening mee dat de glitter is niet veilig voedsel, zodat deze eieren zijn alleen voor decoratieve doeleinden. Zoals u kunt zien, stencils kunt u nog meer creatief met uw paaseieren zijn. Alles wat je nodig hebt is een vinyl - en een beetje fantasie.

Share This Post