Index / Bedrijf / Effectieve Team Building

Share This Post

Bedrijf

Effectieve Team Building

Een effectief team is als een regatta schedel bemanning --- iedereen rijen in harmonie naar een gemeenschappelijk doel. Makkelijker gezegd dan gedaan, toch? Functionele teams niet zomaar gebeuren 's nachts of op hun eigen. Het kost tijd, planning, st

AdvertisementEen effectief team is als een regatta schedel bemanning --- iedereen rijen in harmonie naar een gemeenschappelijk doel. Makkelijker gezegd dan gedaan, toch? Functionele teams niet zomaar gebeuren 's nachts of op hun eigen. Het kost tijd, planning, strategie en benchmarking om de synergie van goed presterende teams toekomen. Het is meer dan de moeite waard. Productieve teams niet alleen de wal productiviteit in de organisatie, maar ook het vuur van elkaar in een race om te innoveren en ontwikkelen van de slimste producten en processen. Wat is het geheim van effectief team building? Lees verder.

Vertrouwen

In "De Neurobiologie van Trust" (zie referenties), wetenschapper Paul J. Zak schreef over een studie die hij mede uitgevoerd waaruit bleek dat een van de sterkste voorspellers van de rijkdom van een land is vertrouwen. Hij schreef: "Ons model is gebleken dat samenlevingen met lage niveaus (vertrouwen) zijn arm omdat de bewoners te weinig van de lange-termijn investeringen die banen creëren ondernemen en de inkomens te verhogen Dergelijke investeringen zijn afhankelijk van wederzijds vertrouwen dat beide partijen hun contractuele zal nakomen. verplichtingen. "
Als vertrouwen kan maken of breken The Wealth of Nations, zeker kan maken of breken winstgevendheid en groei van een bedrijf. Dat is de reden waarom de 't' in team staat voor vertrouwen. Ooit speelde het vertrouwen spel waar je naar achteren vallen en je collega je te pakken krijgt, en vice versa? Teamspelers werken het beste als ze weten dat hun collega's en bazen --- --- hebben hun rug; dat niemand gaat rugsteek, nemen krediet voor elkaars werk, zette teamgenoten en verdeel de groep met kleinzielige politiek.eerbied

Respect is de lijm die een team bij elkaar houdt. Dit begint met fundamenteel respect tussen de ene mens en de andere, en omvat respect voor verschillen naar de tafel gebracht op basis van geslacht, leeftijd, cultuur, etniciteit / ras, opleiding, beroepservaring, werk-stijl en vaardigheden.
De universiteit van Californië (San Francisco) interne handleiding voor het beheer van de human resources staan ​​de noodzaak voor mensen om de ideeën van anderen (zie Referenties) te respecteren. Volgens de gids: "Denk aan de ideeën van iedere werknemer zo waardevol Vergeet niet dat er niet zoiets bestaat als een dom idee.."
Functionerende teams hebben altijd een sterke onderhandelaar, mediator of teamleider om verschillende perspectieven in het team draad --- en daarmee van het bedrijf --- voordeel.Communicatie

Niets wordt gedaan zonder effectieve communicatie. Meer dan iets, mensen willen door hun collega's en bazen om te worden gehoord. Sommige bedrijven hebben medewerkers die op verschillende locaties --- dus iedereen moet de culturele taal en de stijl van werken van internationale teams te leren.
In de eerste plaats moet de communicatie kanalen geopend tussen organisatorische hiërarchieën zijn. Ten tweede moeten de verwachtingen en team doelstellingen duidelijk worden gecommuniceerd en statistieken moeten worden gebenchmarkt. Ten derde, iedereen moet aan boord op het proces, en moeten duidelijk weten wie rapporteert aan wie en wie verantwoordelijk is voor wat.

Samenwerking

Ondanks de individuele verschillen, een team is net als het menselijk lichaam en dienen samen te werken om resultaten te bereiken. In haar boek "Team Building Dat Gets Results" (zie referenties), Linda Diamond schreef: "Het voordeel van een team is dat het een maaswijdte van persoonlijkheidstypes, talenten en ervaringen Hoewel de verschillen huidige uitdagingen, maar ook een brede presenteren. aanbod systemen. "
Managers die de kunst van het beheren van relaties kennen weten hoe gekneusd ego's te kalmeren, gunstig te stemmen agressieve teamgenoten, bemiddelen geschillen, aan te moedigen rustig en onzekere individuen om te spreken en deel te nemen, en te overtuigen iedereen waarom samen te werken is een slim idee, niet alleen voor het team, maar ook voor elk individueel lid.

Common Vision

Ieder teamlid moet worden geïnvesteerd in de doelstellingen van het team. Niemand krijgt overal door een roeiboot in verschillende richtingen. Het neemt leiding geven aan een team verenigen onder een gemeenschappelijk doel, en het duurt een sterke visie te inspireren en motiveren.

Share This Post