Index / Huis / Effecten van het hebben van een venster met Air Turned On

Share This Post

Huis

Effecten van het hebben van een venster met Air Turned On

Een open raam laat de lucht circuleren in een huis en brengt in wenselijke frisse lucht. Echter, wanneer het buiten warm is en de centrale airconditioning is ingeschakeld, het hebben van een raam open nadelige invloed op de koeling van uw huis. Het h

AdvertisementEen open raam laat de lucht circuleren in een huis en brengt in wenselijke frisse lucht. Echter, wanneer het buiten warm is en de centrale airconditioning is ingeschakeld, het hebben van een raam open nadelige invloed op de koeling van uw huis. Het hebben van een raam open met centrale lucht ingeschakeld kost je op vele manieren.

inconsistent Cooling

Het bijhouden van een raam open terwijl uw centrale airconditioning unit loopt creëert verschillende temperatuurzones door het hele huis. Op een warme dag, als het open raam is in de buurt van een thermostaat, dit deel van het huis zal warm blijven zoals outdoor warmte voortdurend filtert in. Andere ruimten zal veel kouder geworden omdat het systeem in een poging om de hete ruimte te koelen loopt.

verspilde energie

Het bijhouden van een raam open terwijl uw centrale lucht is op krachten het toestel meer dan het zou moeten lopen om uw huis te koelen tot de gewenste temperatuur. Dit overmatig gebruik van airconditioning is milieuvriendelijk inefficiënt, omdat het verspilling van energie.

Hogere energiekosten

Omdat de hoeveelheid tijd die uw airconditioner in bedrijf is bepalend voor de kosten op uw energiefactuur, waardoor ramen open terwijl het apparaat is ingeschakeld zal u geld kosten. Gebroken of lekkende ramen roepen ook de energierekening, dat is waarom je tocht met kit of passend tochtstrips moeten dichten.

Houd ramen gesloten

De meest efficiënte manier om uw huis te koelen met centrale lucht is te houden uw ramen gesloten. Koele lucht gelijkmatig te verdelen over de kamers in uw huis en houden u comfortabel de hele dag door. Als je wilt verse buitenlucht, schakelt uw systeem en de ramen open 's nachts.

Share This Post