Index / Tuin / Effect van Pine Trees op Groentetuinen

Share This Post

Tuin

Effect van Pine Trees op Groentetuinen

Pijnbomen zijn berucht voor het voorkomen van groei, zowel onder hun takken en lang nadat ze zijn verwijderd. De bomen invloed bodem in belangrijke manieren, maar het goede nieuws is dat ze misschien niet allemaal slecht voor een moestuin. zure grond

AdvertisementPijnbomen zijn berucht voor het voorkomen van groei, zowel onder hun takken en lang nadat ze zijn verwijderd. De bomen invloed bodem in belangrijke manieren, maar het goede nieuws is dat ze misschien niet allemaal slecht voor een moestuin.

zure grond

Dennennaalden leiden tot een hoog niveau van de zuurgraad in de bodem waar ze ontleden, misschien wel de meest genoemde reden waarom het planten rond pijnbomen is zo hard. Gelukkig, groenten in het algemeen de neiging om zure grond houden, dus ze zijn een uitstekende keuze voor het planten rond dennen.

vertraagde Kiemkracht

De hars in dennennaalden werkt om de planten te behouden, maar het kan aantasten zaden van andere planten door het vertragen of voorkomen van kieming. Begin groenten uit spruiten in plaats van zaden om dit te voorkomen.

verarmd Nutriƫnten

Omdat pijnbomen zelf zijn eigenlijk niet erg voedselrijk hoge eisen aan de grond, worden ze vaak nog in-un gewijzigd, niet-bemeste grond voor langere periodes. Test altijd de bodem op een plaatselijk tuincentrum of zorg ervoor dat u voldoende compost voor groente om goed te groeien toe te voegen.

Schaduw

Sun-liefhebbende groenten gewoon niet zal groeien onder de meeste pijnbomen. De uitzondering hierop is in warme droge klimaten, waar dennen eigenlijk het hele jaar door moestuinen mogelijk door planten te beschermen tegen de zomerzon kan maken. Zorg ervoor dat de groenten geplant lage lichtniveaus zal tolereren gedurende het seizoen.

Water

Pines kan zeer droogte-tolerant zijn, maar hun brede wortel basis maakt het uitvoeren van ondergrondse druppelen lijnen problematisch. Plan op te genieten-het besproeien van de moestuin van de hand als te dicht geplant pijnbomen.

Share This Post