Index / Eten drinken / Eetbare wilde planten in de staat Washington

Share This Post

Eten drinken

Eetbare wilde planten in de staat Washington

Veel mensen beschouwen wilde eetbare planten om een ​​laatste redmiddel voor overleven in de wildernis te zijn. Maar in de staat Washington, vele prachtige eetbare planten groeien in overvloed en kan een traktatie en niet alleen een laatste redmiddel

AdvertisementVeel mensen beschouwen wilde eetbare planten om een ​​laatste redmiddel voor overleven in de wildernis te zijn. Maar in de staat Washington, vele prachtige eetbare planten groeien in overvloed en kan een traktatie en niet alleen een laatste redmiddel. Weten welke planten je kunt eten over het algemeen vereist een veldgids om te helpen met de identificatie.

Bessen

Veel bessen groeien in de koele, natte klimaat van Washinton State. Zij omvatten salmonberries, rode en blauwe bosbessen, vlierbessen, watermeloen bessen en Salal bessen. Bear bessen groeien dicht bij de grond op een kruipende planten die bekend staat als porselein knick door de Native Americans. Oregon druiven bessen zijn heel lief na een mild vorst en te groeien in het westen van de staat Washington.

Knollen en stengels

Knollen zijn een uitstekende bron van voeding in het wild en zijn uitstekende gerechten voor de avontuurlijke wandelaar of camper. Wilde peen en lisdodde produceren voedingswaarde wortels. U kunt schaffen en verwerken lisdodde wortels net zoals aardappelen, vooral in de herfst. Stengels omvatten die van de brandnetel plant (zogenaamd eten brandnetel soep of anderszins inname maakt je immuun voor hun angel) en de fiddlehead varen. U kunt ook stoom scheuten van de lisdodde en eten ze zoals asperges.

groenten

Greens in overvloed in de staat Washington, in het bijzonder in wetlands. Lisdodde, waterkers, kroos, weedgrass en de hardstem bullrush zijn een paar. Paardebloemen en brandnetels ook vallen in de categorie van de greens en kan deel uitmaken van een salade te zijn.

Share This Post