Index / Reizen / Eenvoudigste manier om uw paspoort vernieuwen

Share This Post

Reizen

Eenvoudigste manier om uw paspoort vernieuwen

Een paspoort van Verenigde Staten is een door de overheid uitgegeven reisdocument die u toelaat om te reizen buiten het land. Een paspoort bevat uw persoonlijke identificatie-informatie waaruit blijkt dat u een Amerikaans staatsburger. Als uw paspoor

AdvertisementEen paspoort van Verenigde Staten is een door de overheid uitgegeven reisdocument die u toelaat om te reizen buiten het land. Een paspoort bevat uw persoonlijke identificatie-informatie waaruit blijkt dat u een Amerikaans staatsburger. Als uw paspoort is verlopen en je van plan bent om naar het buitenland te reizen, moet u sturen de benodigde formulieren en paspoort vergoedingen aan uw paspoort te vernieuwen per post. Afhankelijk van hoe snel u uw paspoort nodig hebt, kunt u betalen voor een versnelde scheepvaart.

Wat je nodig hebt

Paspoort vernieuwing vorm

pasfoto

Controleer of postwissel

huidige paspoort

Controleren om ervoor te zorgen dat je in aanmerking komen voor uw paspoort te vernieuwen per post. Te vernieuwen per post, het Bureau van Consulaire Zaken vereist dat uw huidige paspoort onbeschadigd en uitgegeven in uw huidige naam. Ook moet u ouder zijn dan 16 jaar en uw paspoort moet zijn uitgegeven om u in de afgelopen 15 jaar.

Bezoek de website van Bureau Consulaire Zaken en klik op de link om "Paspoorten."

Klik op de link naar "Forms" en print eenzijdige pagina's van een lege DS-82 formulier. Als een andere optie, dan kunt u het formulier online invullen en vervolgens uitprinten. Zorg ervoor dat u typt of schrijft het formulier in zwarte inkt.

Staple een pasfoto van uzelf op de DS-82 formulier binnen de daarvoor bestemde ruimte op het formulier.

Maak een cheque of postwissel te betalen aan de "Department of State." Kijk op het Bureau van Consulaire Zaken website voor up-to-date paspoort vergoedingen.

Plaats uw DS-82 formulier in een envelop, samen met uw huidige paspoort en uw paspoort betaling.

Mail uw envelop aan de genoteerd op de DS-82 formulier adres, zorg ervoor dat u een traceerbare wijze van levering te gebruiken. Als je routine service te gebruiken om e-mail uw envelop, zal uw paspoort vernieuwd komen in vier tot zes weken. Als u Verzending, die een extra $ 60 kosten te gebruiken, zal uw paspoort zijn er in twee tot drie weken.

Hints

Als u uw paspoort vernieuwd in minder dan twee weken voor internationale reizen, of als u uw paspoort binnen vier weken nodig om een ​​buitenlandse visum te verkrijgen, een afspraak maken met een regionale Passport Agency. Bekijk de "Contact Us" web pagina op de website van Bureau Consulaire Zaken op een regionale Passport Agency lokaliseren.

Als uw paspoort is beschadigd of verloren, of als uw paspoort is meer dan 15 jaar oud, moet u uw paspoort in persoon te vernieuwen op een Acceptatie Facility of Passport Agency. Informatie over hoe toe te passen in persoon kunt u vinden op de website van Bureau Consulaire Zaken.

Share This Post