Index / Huis / Een zoemend geluid in de Frigidaire Vaatwasser

Share This Post

Huis

Een zoemend geluid in de Frigidaire Vaatwasser

De geluiden van een Frigidaire vaatwasser merken kunnen variëren, afhankelijk van het model en de leeftijd van het apparaat. Als u een zoemend geluid horen, kan het gewoon een normale geluid geproduceerd door de lopende motor zijn. Als het een nieuw

Advertisement

De geluiden van een Frigidaire vaatwasser merken kunnen variëren, afhankelijk van het model en de leeftijd van het apparaat. Als u een zoemend geluid horen, kan het gewoon een normale geluid geproduceerd door de lopende motor zijn. Als het een nieuw geluid of het is plotseling harder dan voorheen, kunt u een probleem met de motor of de afvoer van uw apparaat te hebben.

Wat is Normal

Uw Frigidaire vaatwasser niet geruisloos draaien. Als het werkt door middel van de cycli, kunt u horen slijpen, hakken of neuriën. Het gebrom wordt geassocieerd met motor van het apparaat, dus het is normaal dat je om het te horen door de cyclus heen. In sommige modellen, kan de motor aan en uit, afhankelijk van de manier waarop uw vaatwasser werkt op dit moment, waardoor de zoemend geluid te starten en te stoppen door de cyclus heen.

Filteren of Drain Issues

Als je harder of een ander soort zoemend tegen het einde van je cyclus Frigidaire horen, kan worden geassocieerd met de afvoer cyclus. Afhankelijk van het model, is het mogelijk voor glas, voedsel zaden of ander vuil vast komen te zitten in de afvoer of filter. Soms ontstaat er een zoemend geluid tijdens de afvoer cyclus als het puin zorgt ervoor dat de onderdelen van een storing. U kan het probleem aan te pakken door het schoonmaken van uw drain of het vervangen van het filter. Controleer uw service handleiding voor informatie over elk van deze onderdelen openen in uw specifieke model.

Wash Motor Issues

Als het zoemende geluid is harder dan normaal of geluiden nieuwe gedurende de hele cyclus, kan het een probleem met de motor zijn. Opnieuw kan sterk variëren, afhankelijk van het model en de leeftijd van het apparaat. Soms, motoren tot het einde van de houdbaarheidstermijn en ze beginnen te luider geluiden te maken. In andere gevallen kan een defecte onderdeel, zoals een riem, die veroorzaakt het lawaai. De enige manier om te leren over uw specifieke probleem is het openstellen van de motor en zien wat er gaande is.

Bellen voor service

Als je handig met apparaten, kunt u diagnosticeren en eventuele problemen in verband met neuriën in jezelf je Frigidaire vaatwasser repareren. Neem contact op met Frigidaire klantendienst voor de service handleiding voor uw specifieke model. Vergeet echter niet dat als uw apparaat heeft een garantie, zodat iedereen die niet gecertificeerd voor Frigidaire apparaten repareren kan vervallen. Frigidaire klantendienst (706-860-4110) kunt u naar een erkend reparateur in uw omgeving.

Share This Post