Index / Huis / Een voorlader GE wasmachine lekt rond de deur

Share This Post

Huis

Een voorlader GE wasmachine lekt rond de deur

Front load General Electric ringen reinigen van uw kleding voorzichtig, zonder het centrum roerwerk op staande modellen. Hoewel dit ontwerp heeft voordelen voor uw kleding, zou je af en toe lekken rond de deur te ervaren. Je zou in staat zijn om de k

AdvertisementFront load General Electric ringen reinigen van uw kleding voorzichtig, zonder het centrum roerwerk op staande modellen. Hoewel dit ontwerp heeft voordelen voor uw kleding, zou je af en toe lekken rond de deur te ervaren. Je zou in staat zijn om de kosten van een reparatie technicus te voorkomen en het probleem zelf op te lossen. De deur zou kunnen lekken om een ​​paar redenen.

Voorlader GE Washer

Front load General Electric wasmachines zijn energiezuinig en hebben 10 of meer wasbeurten. Voorladers gebruiken minder water dan bovenbelasting machines, bespaart u geld op uw water en riolering factuur. Het verschil tussen de laad- en top laders is de constante spatten van water tegen de deur. Een deur pakking voorkomt dat er water lekt, gelijk koelkast gebruikt deurpakkingen koude lucht van binnen te houden.

Beschadigde deur pakking

Deurpakkingen slijten van blootstelling aan mineralen in het water. Daarnaast kan de pakking uitrekken of scheuren van wrijving door herhaaldelijk openen en sluiten van de deur. Als het water in uw gemeenschap heeft een hoog niveau van mineralen, dan zal de deur pakking sneller dan normaal slijten. U moet versleten of gescheurde afdichtingen vervangen.

overbelasting

Overbelasting van een GE voorlader met te veel kleren kan leiden tot waterlekkage van de deur. Zij kunnen de dispenser buizen uit te gaan van plaats, duwen ze onder de pakking. U zult merken water druipt van de deur als de machine vult voor het wassen en spoelen cycli. Schuif de dispenser buizen weer op zijn plaats. Verpak de vuile kleren licht in plaats van strak om herhaling te voorkomen.

Loose Clamp

Klemmen houden de pakking op zijn plaats op GE voorladers. Je moet strak klemmen om een ​​waterdichte afdichting te hebben. Voel de klemmen en controleren of er geen speling in de pakking. Draai alle losse klemmen om lekkage te stoppen.

Share This Post