Index / Huis / Een verbrande geur in een Frigidaire Koelkast

Share This Post

Huis

Een verbrande geur in een Frigidaire Koelkast

Een brandlucht in de keuken wordt vaak geassocieerd met de kachel of magnetron, maar als je Frigidaire problemen heeft, kunt u een verbrande geur uit te merken ook. Een verbrande geur zal normaal gesproken betekenen dat er een probleem is met de comp

AdvertisementEen brandlucht in de keuken wordt vaak geassocieerd met de kachel of magnetron, maar als je Frigidaire problemen heeft, kunt u een verbrande geur uit te merken ook. Een verbrande geur zal normaal gesproken betekenen dat er een probleem is met de compressor of compressor spoelen, en soms kun je het probleem op te lossen, zonder een reparateur.

Identificatie

Koelkasten verwijderen warmte uit de lucht, en om dit te doen, ze maken gebruik van verschillende elektrische onderdelen, die kan breken en beginnen ruiken. Om koud te maken, een compressor verwijdert warmte door het duwen van een koelmiddel door de slang die tussen een verdamper spoel en een condensator. Compressor spoelen bewegen de koellucht. Wanneer de compressor spoelen niet goed werkt, zal de koelkast niet op adequate wijze te koelen.

mogelijkheden

De compressor is gelegen aan de achterzijde onderaan de Frigidaire, en je moet in staat zijn om de compressor fan voelen met uw hand. Als de ventilator niet draait, kun je een nieuwe compressor nodig. Als het draait, maar heeft een klikkend geluid met de brandlucht, zou de compressor relais worden verbrand, en je krijgt een nieuwe switch nodig.

Soms compressorspoelen zijn eenvoudig te vuil en moeten worden gereinigd om effectieve koeling van de eenheid. Wanneer de koelkast loopt een veel, kan de compressor oververhit raken en singe vuil of puin dat is verzameld heeft.

het voorkomen

Hoewel ze zijn de meest gebruikte apparaat in het huis, de meeste mensen niet nadenken over de buitenkant van hun koelkasten schoonmaken. Omdat koelkasten zitten op dezelfde plek jaren, zelfs decennia, tegelijkertijd, gemakkelijk stof ophoopt op de bodem en rug. Uw Frigidaire's compressor coils zal worden onder het apparaat of op de rug. Als uw model is een side by side, zal de spoelen waarschijnlijk onder de koelkast en diepvriezer-on-top modellen hebben spoelen op de rug. Om te spoelen op de achterkant van uw koelkast schoon te maken, veeg ze af met een doek of gebruik een stofdoek. Spoelen onder de koelkast zijn moeilijker te bereiken. Verwijder eerst de grille van de voorkant onderkant van het apparaat. Veeg onder de koelkast met een stofdoek, of gebruik maken van een vlakke vacuĆ¼m gehechtheid aan schoon te maken onder de koelkast. Veeg de compressor ook.

Waarschuwing

Als uw Frigidaire beschikt over een automatische ontdooiing functie, kan de verwarming mechanisme oververhitting. Dit vormt een elektrisch risico. Als het schoonmaken van de spoelen niet de brandlucht te repareren, contact op met een reparateur die is gemachtigd door de Electrolux Warranty Corporation.

Share This Post