Index / tech / Een stap-voor-stap op SAP Report Painter

Share This Post

tech

Een stap-voor-stap op SAP Report Painter

Het verslag Schilder kenmerk van SAP-software biedt een gebruiksvriendelijke manier voor gebruikers om de aangepaste rapporten die ze nodig hebben te maken. Zodra deze verslagen zijn in de plaats, kunnen gebruikers ze elke keer dat ze willen lopen en

AdvertisementHet verslag Schilder kenmerk van SAP-software biedt een gebruiksvriendelijke manier voor gebruikers om de aangepaste rapporten die ze nodig hebben te maken. Zodra deze verslagen zijn in de plaats, kunnen gebruikers ze elke keer dat ze willen lopen en opstaan ​​tot informatie die ze kunnen dateren op zijn beurt gebruik om beslissingen te nemen en hun bedrijven op te bouwen. Met Report Painter, kunnen gebruikers ook aangepaste headers en instellingen die vervolgens kan worden toegepast op elk nieuw rapport.

Meld u aan bij de computer of terminal waar de SAP-software is geïnstalleerd. Open SAP en ga naar het rapport Painter functie.

Ga naar "Report Writer 'en kies" Library. " Kies "Create" om een ​​nieuwe Report Painter bibliotheek te maken en stel de opties.

Voer een naam voor uw bibliotheek en kies de tabel naam die u wilt gebruiken. Kies "Koptekst" naar een aangepaste koptekst in de bibliotheek te creëren. Voer de header informatie die u wilt opnemen. Voeg alle andere functies die u wilt in de bibliotheek op te nemen en klik op 'Bibliotheek' en 'Opslaan'.

Ga terug naar de sectie Report Painter en kies de bibliotheek die u zojuist hebt gemaakt. Selecteer een standaard lay-out voor uw rapport uit de lijst met beschikbare rapport templates.

Kies uw rij en kolom model uit de lijst met opties. Die rij en kolom modellen kunt u bepalen hoe de rijen en kolommen worden weergegeven in uw voltooide rapport.

Kies de kolommen en rijen die u in uw rapport Painter rapport wilt opnemen. Klik op elke rij en kolom om het te selecteren.

Wijs het rapport een rapport groep. Groeperen, zoals rapporten samen maakt ze gemakkelijk te vinden en kunt u deze rapporten sneller te genereren. Genereren en uitvoeren van het rapport groep om de resultaten in Report Painter zien.

Share This Post