Index / Onderwijs / Een Project van de Wetenschap van wat voor soort sap reinigt Pennies Best

Share This Post

Onderwijs

Een Project van de Wetenschap van wat voor soort sap reinigt Pennies Best

Wees creatief met sap en centen om erachter te komen wat er gebeurt als ze gecombineerd worden met elkaar. Pennies natuurlijk bezoedelen, roest niet, de tijd en het zuur in sap kan helpen om de aanslag schoon uit. Laat de kinderen op hun denken caps

AdvertisementWees creatief met sap en centen om erachter te komen wat er gebeurt als ze gecombineerd worden met elkaar. Pennies natuurlijk bezoedelen, roest niet, de tijd en het zuur in sap kan helpen om de aanslag schoon uit. Laat de kinderen op hun denken caps om te helpen ontdekken wat voor soort sappen zijn het meest zuur en wat degenen schoon centen de beste.

De opzet

Werken aan een schone, vlakke ondergrond. Opzetten van vijf hoog duidelijk cups aan de verschillende sappen en het effect op de centen te observeren. Plaats papieren handdoeken, servetten of doeken down under de cups om overtollig sap te vangen wanneer het nemen van centen uit. Geef ieder kind of groep vijf centen te gebruiken. De centen moeten worden aangetast of verkleurd. Elk kind of groep moet een blad om hun opmerkingen opnemen op hebben.

Het sap

De vijf bekers worden gelabeld met het sap dat in slechts één soort sap per cup. Gebruik druivensap, appelsap, augurk sap, grapefruitsap en citroensap. Pennies schoner in zuurder sap zoals grapefruitsap, augurk sap en citroensap. Minder zuur sap, zoals druif en appel, kan weinig of geen effect hebben op de pennies.Use een pH strip om de niveaus van zuur in de sappen te testen voordat de kinderen laten vallen van de centen. Noteer het antwoord en laat ze vallen een cent in elke kop.

Experiment

Zodra de kinderen hun centen hebben laten vallen en namen hun antwoorden, laat ze experimenteren met zout en azijn. zout toe te voegen aan de verschillende sappen kan de reactie te versnellen. Giet azijn in een kopje en laat de kinderen kijken naar een ander aangetast cent reageren. Zodra waarnemingen worden geregistreerd, voeg zout aan de azijn en het antwoord op te nemen.

Share Antwoorden

Ieder kind of groep zal een ander antwoord voor hun opmerkingen over de centen hebben. Er is geen goed of fout antwoord, omdat er geen twee centen precies dezelfde zijn aangetast. Wat kan werken voor een cent kan niet werken voor een ander. Laat de kinderen vergelijken hun pH bevindingen te vinden wat het beste werkt voor de centen.

Share This Post