Index / Persoonlijke financiën / Een naam toevoegen aan een huis Deed

Share This Post

Persoonlijke financiën

Een naam toevoegen aan een huis Deed

Je huis daad is het juridisch document waarin staat je titel te houden om uw woning. U kunt een partij toevoegen aan uw huis titel door het opstellen en ondertekenen van een nieuwe akte. In veel staten, kunt u lege daad formulieren te verkrijgen in t

AdvertisementJe huis daad is het juridisch document waarin staat je titel te houden om uw woning. U kunt een partij toevoegen aan uw huis titel door het opstellen en ondertekenen van een nieuwe akte. In veel staten, kunt u lege daad formulieren te verkrijgen in te vullen van uw register van akten administratief medewerker; in sommige staten, zal een advocaat moeten de nieuwe akte opstellen. Staat en de provincie eigendomsrechten en daad opname eisen verschillen en een lokale advocaat kan locatie-specifieke details te verstrekken.

quitclaim

Een nieuwe partij kan naar het huis van de titel worden toegevoegd door de overdracht van de eigendom van jezelf, als concessieverlener, om u en de nieuwe partij, als gerechtigde. Quitclaim daden worden vaak gebruikt om deelnemers toe te voegen, zoals een huis van het kind, echtgenoot, verloofde of partner. Een Quitclaim beschikt niet over een nieuw toegevoegde partij alle garanties van de titel. Garantie daden die over het algemeen worden gebruikt in de verkoop van onroerend goed en garantie verkopers overdragen goede titel.

Deed Informatie

Staat wetten vereisen daden om specifieke informatie bevatten. Bijvoorbeeld, in het algemeen, eigendom moet worden geïdentificeerd door adres, wettelijke omschrijving en fiscaal kaart identificatienummer. De wijze waarop de begunstigden te houden titel moet worden vermeld achter hun naam: bijvoorbeeld, "Pablo Sanchez en Maria Rodriguez, als gezamenlijke huurders." Deeds moeten ook voldoen aan de staat registratie-eisen, zoals de marge, papier en lettergroottes. In het algemeen moeten daden van de persoon die het document heeft opgesteld, te identificeren en aan wie het moet worden gestuurd na de opname.

ondertekening

De concessieverlener moet een akte te ondertekenen teneinde een partij met succes toe te voegen aan zijn huis titel, maar een nieuw toegevoegde partij over het algemeen niet nodig om de akte te ondertekenen. De handtekening van de concessieverlener moet worden gedateerd, en de meeste staten vereisen notariële. Sommige staten vereisen extra getuigen of formaliteiten ondertekening. Typisch, moet een verlener ondertekenen met een zwarte of donkerblauwe inkt pen, zodat de akte gemakkelijk kan worden gescand of gekopieerd. De naam van de concessieverlener moet worden getypt of leesbaar hieronder zijn handtekening afgedrukt.

Register van Akten

Een ingevulde en ondertekende akte wordt in het algemeen opgenomen in het register van de grond records in de provincie waar het onroerend goed is gelegen. Een klerk postzegels de akte met de datum en het tijdstip van de opname en het boek en paginanummer waar de akte wordt opgenomen. Je moet een vergoeding betalen aan de tijd van de opname. Standard registratierechten zijn in de range van $ 14 tot $ 21. Transfer belastingen kunnen verschuldigd zijn op het moment van de opname, afhankelijk van de plaatselijke en nationale wetten.

Share This Post