Index / Bedrijf / Ecolab Dish Machine Cleaning

Share This Post

Bedrijf

Ecolab Dish Machine Cleaning

Veel restaurants en feestzalen gebruik van industriële kracht vaatwassers. De Ecolab gerecht machine is een doeltreffend instrument voor het reinigen van massale hoeveelheden van gerechten in de keukens van restaurants. Gebruik Een eenvoudige digital

AdvertisementVeel restaurants en feestzalen gebruik van industriële kracht vaatwassers. De Ecolab gerecht machine is een doeltreffend instrument voor het reinigen van massale hoeveelheden van gerechten in de keukens van restaurants.

Gebruik

Een eenvoudige digitale bedieningspaneel bedient de Ecolab vaatwasser. Gebruikers kunnen het aan het licht, medium of zwaar vervuilde vaat schoon te maken. Modellen ook een ingebouwde glansspoelmiddel dispensers en ingebouwde detergent dispensers. Deze high-powered machine bespaart energie met een constante spoeling-temperatuur van het water.

schoonmaak

De Ecolab vaatwasser bevat een easy-to-remove filter, wassen armen en sproeiers. Het heeft geen leidingen in de waskamer bevatten, zodat gebruikers de vaatwasser schoon te maken van het apparaat optimale prestaties te handhaven.

Kenmerken

Andere kenmerken van de Ecolab vaatwasser onder andere een automatische ketel legen functie, defecte auto-diagnose, een vorkheftruck deur voor gemakkelijker openen en sluiten, en dubbelwandige geïsoleerde wanden om de schoonmaak aan de binnenkant te houden. Bovendien zijn deze machines geheel vervaardigd uit roestvrij staal.

Share This Post