Index / tech / E-mail "Error 550" Betekenis

Share This Post

tech

E-mail "Error 550" Betekenis

Met behulp van Microsoft Outlook voor e-mail is vaak een aangename ervaring. Zo nu en dan, maar een fout kan verschijnen op het programma, te verbieden u van het verzenden van e-mails. Eén van deze fouten is "Error 550." Begrijpen waarom deze fo

AdvertisementMet behulp van Microsoft Outlook voor e-mail is vaak een aangename ervaring. Zo nu en dan, maar een fout kan verschijnen op het programma, te verbieden u van het verzenden van e-mails. Eén van deze fouten is "Error 550." Begrijpen waarom deze fout wordt verzonden, en hoe op te lossen is het essentieel om te zorgen voor voortzetting van het gebruik van Microsoft Outlook.

Geschiedenis

Wanneer een gebruiker een e-mail stuurt naar een e-mailadres waarvan het domein (de naam na het @ -symbool, gmail.com bijvoorbeeld) wordt niet verwerkt door de Simple Mail Transfer Protocol (SMTP), moet de SMTP-server aan te sluiten op een andere SMTP-server aan relais de boodschap. Als er een fout in het doorgeven van het bericht, zal uw SMTP (uitgaande) e-mailserver van uw e-mailbericht terug te keren met een "Error 550 'bericht.

Betekenis

SMTP is het protocol dat veel e-mail servers gebruiken om berichten over het internet te verzenden. Wanneer een individu maakt gebruik van een e-mailprogramma zoals Outlook, dat de opslag van e-mailberichten maakt op een computer, wordt een SMTP-server nodig is om e-mailberichten te verzenden. Outlook maakt gebruik van een apart protocol geheel om e-mail te ontvangen.

Oplossingen

Om de Error 550 vast te stellen, toegang tot uw Outlook-instellingen. Selecteer "Extra" en klik vervolgens op "Accounts." Ga naar de paragraaf "Bekijken / Change e-mail account" om de e-mailaccount dat is problemen met het verzenden e-mail te vinden. Bekijk hier de server informatie. Controleer of de server voor uitgaande mail (SMTP) is ingesteld op smtp.yourdomain.com. (Vervang "uwdomein" met de eigenlijke domeinnaam, gmail.com zoals.)

Selecteer het venster "Meer instellingen" en klik vervolgens op het tabblad "Uitgaande server". Zorg ervoor dat de optie "Voor deze server is verificatie vereist" voor de uitgaande server is geselecteerd. Opslaan en sluiten van alle vensters. Herstart Microsoft Outlook en verzend de e-mail.

Een andere oplossing

Als het probleem aanhoudt, is uw Internet service provider blokkeert de e-mailserver. ISP's nemen deze voorzorgsmaatregelen om spam op hun netwerken te voorkomen. Als dit het geval is, gebruik maken van de e-mailserver dat de ISP. Neem contact op met uw Internet service provider direct naar oplossingen voor problemen die specifiek zijn voor uw probleem te krijgen.

overwegingen

Gebruik Web-based e-mail diensten in de tussentijd voor het verzenden en ontvangen van mail. Kijk ook eens naar een andere e-mailclient, zoals Mozilla Thunderbird als de problemen aanhouden.

Share This Post