Index / Tuin / Dwerg Bloeiende bomen

Share This Post

Tuin

Dwerg Bloeiende bomen

Dwerg bomen zijn veelzijdig toevoegingen aan uw landschap. Hun kleinere omvang maakt ze makkelijker te verzorgen en snoeien, en ze passen goed in de huidige beperkte landschappen. Veel bloeiende dwerg bomen produceren ook full-sized fruit. De kleiner

Advertisement

Dwerg bomen zijn veelzijdig toevoegingen aan uw landschap. Hun kleinere omvang maakt ze makkelijker te verzorgen en snoeien, en ze passen goed in de huidige beperkte landschappen. Veel bloeiende dwerg bomen produceren ook full-sized fruit. De kleinere omvang van de boom maakt oogsten minder overvloedig, die past bij de huidige gezinsgrootte en gemakkelijker op de boom eigenaar, meestal is er slechts een eenvoudige ladder.

Voordat u een dwerg bloeiende boom te kopen, het bepalen van uw groeiende zone, zodat u de boom die u selecteert zal groeien in uw omgeving kan worden verzekerd. Veel bloeiende bomen beschikbaar zijn die geen vrucht dragen, zoals variƫteiten van kornoelje, Ann magnolia en krip mirte. Maar de meeste dwerg bloeiende bomen, zoals Meyer citroen, kaffir limoen, appel en oranje bomen, de productie van fruit.

Dwergbomen algemeen ook worden ontworpen om te groeien onder 10 voet lang, maar, afhankelijk van de soort, kan zo klein als 4 voet lang zijn. Vele soorten full-sized bloeiende bomen zijn verkrijgbaar in dwerg maten. Deze bomen zijn ideaal voor kleine yards en kan zelfs worden geteeld in containers. Sommigen, zoals de dwerg citrus of bananenbomen, zijn uitstekende kamerplanten. Heeft deze bomen niet te vol; ze moeten luchtcirculatie net als hun full-size tegenhangers.

De meeste bloeiende dwerg bomen nodig volle zon, maar sommige, zoals de kornoelje boom, zijn traditioneel geteeld in de understory van hogere bomen en kan gedeeltelijke schaduw tolereren. Plant je dwerg bloeiende boom in goed gedraineerde grond. Dwerg bloeiende bomen profiteren van diep water minstens een keer per week en toepassingen voor algemene doeleinden meststof, zoals de bloemen zijn in opkomst in het voorjaar.

Dwerg bomen moeten hetzelfde type snoeien als full-sized bomen. Snoei terwijl de boom slapende, meestal in de late winter voor nieuwe groei te voorschijn. Om de bloedsomloop te verbeteren, verwijder alle dode of zieke takken en alle takken groeien in de richting van het centrum van de boom. Speciaal voor dwerg bloeiende bomen binnen gegroeid, kunt u snoeien om vorm te geven.

Dwerg bloeiende bomen ten prooi vallen aan dezelfde plagen als full-sized bomen. Inspecteer ze vaak voor insecten of schimmels besmetting. Wees op de blik uit voor vervormde of verkleurde bladeren of een afname van de hoeveelheid bloemen. Deze kunnen een insectenplaag of de aanwezigheid van schimmel geven. Het houden van uw boom gezond is de beste manier om uw boom prooi vallen om ongedierte te voorkomen. Spray uw boom met een insecticide zeep, en het gebruik van een fungicide indien nodig om deze problemen te verhelpen.

Het is belangrijk je dwergboom niet te overladen om te voorkomen dat takken raken overbelast en breken. Wanneer de vruchten ongeveer 1 inch in diameter, dun, zodat het fruit minimaal 6 inch uit elkaar. Pluk de vruchten wanneer ze full-sized en kleur zijn veranderd.

Share This Post