Index / Ambachten / Duitse Arts & Crafts for Children

Share This Post

Ambachten

Duitse Arts & Crafts for Children

Duitse ambachten zorgen voor een culturele ervaring voor kinderen van alle leeftijden. Het Europees land heeft een rijke geschiedenis en cultuur met symbolen, kleding en architectuur die knutselideeën inspireren. De projecten leren over de geschieden

AdvertisementDuitse ambachten zorgen voor een culturele ervaring voor kinderen van alle leeftijden. Het Europees land heeft een rijke geschiedenis en cultuur met symbolen, kleding en architectuur die knutselideeën inspireren. De projecten leren over de geschiedenis van Duitsland met behulp van een meer creatieve indeling, waardoor ze een goede aanvulling op een sociale studies eenheid van het land.

Beierse Hat

De zuidkant van het Beierse gebied van Duitsland staat bekend om zijn traditionele groene hoeden gedragen door mannen. Dit ambachtelijke project helpt kinderen maken hun eigen hoeden uit de bouw papier. Begin met een 12-by-18 inch stuk van groene bouw papier. Vouw het in de helft van een 9-by-12 inch rechthoek te maken. Breng de twee gevouwen hoeken naar het midden en vouw ze tot twee 6-inch driehoekjes maken. Dit zal een punt in het midden van de gevouwen rand die de bovenkant van de muts zal creëren. Je moet ongeveer drie inches die niet is opgenomen in de driehoeken onderaan langs de rand die niet gevouwen. Vouw beide zijden van de 3-inch edge doormidden en vervolgens doormidden weer. Dit leidt tot de rand van de hoed. Deze hoeden hebben van oudsher een veer of een edelweiss bloem op hen. Knip een bloem uit de bouw van papier en lijm een ​​kleurrijke ambachtelijke veer op de hoed. U kunt een band voor de muts maken door het aanbrengen van enkele elastiek aan weerszijden van de rand.

kastelen

Kastelen zijn een rijke deel van de geschiedenis van Duitsland. Laat de kinderen hun eigen kastelen met behulp van oude kartonnen dozen. Bedek de dozen met grijze bouw papier of verf ze. Teken lijnen om een ​​baksteen blik op de buitenkant te creëren. Voeg kleinere vakken aan de hoeken om torentjes te creëren. Help de kinderen gesneden deuren en ramen in de kartonnen doos kasteel. Kleine poppen of plastic speelgoed cijfers laat de kinderen spelen met het kasteel nadat ze maken het.

Lederhosen

Lederhosen zijn Duitse traditionele lederen broek, vaak gecombineerd met een wit overhemd, bretels en de traditionele groene Beierse hoed. Laat de kinderen hun eigen Duitse personages dragen lederhosen. Begin met het maken van een sjabloon voor de lederhosen, shirts en hoeden. De kinderen op te sporen van de patronen op vilt of poster boord om de grondbeginselen van de personages te creëren. Lijm de broek en t-shirt bij elkaar. lint of touw toe te voegen aan de bretels te creëren. Lijm twee ambachtelijke stokken achter de lederhosen om de benen te maken. Knip een foto van het hoofd van ieder kind om te gebruiken als het personage's gezicht. Lijm deze aan de bovenkant van het shirt. Voeg de Beierse pet uitsparing aan de bovenkant van de foto van het kind om het karakter te voltooien.

Duitse Vlag

De Duitse vlag is een gemakkelijke om te recreëren in een knutselwerkje voor kinderen. De vlag heeft drie horizontale strepen. De kleuren van boven naar beneden zijn zwart, rood en goud. Elk kind heeft een rechthoek van de poster bord. Stellen horizontale lijnen de drie delen van de vlag te creëren. Laat de kinderen verf de secties in de juiste kleuren. Een andere mogelijkheid is om kleine vierkantjes tissuepapier lijm in de kleuren in elke sectie.Share This Post