Index / Eten drinken / Draai Thanksgiving Leftovers Into Sushi

Share This Post

Eten drinken

Draai Thanksgiving Leftovers Into Sushi

Thanksgiving is gekomen en gegaan. De menigte ging naar huis, maar veel te veel van de restjes gebleven. Als je gewoon niet een andere kalkoen sandwich geconfronteerd, probeer restjes sushi. [Youtube] F9a5OSren6Y [/ youtube] Wat je nodig hebt Sushezi

Advertisement

Thanksgiving is gekomen en gegaan. De menigte ging naar huis, maar veel te veel van de restjes gebleven. Als je gewoon niet een andere kalkoen sandwich geconfronteerd, probeer restjes sushi.

Wat je nodig hebt

Sushezi sushi roller
Diverse resten, waaronder rijst Nori of sojapapier

Tip

Als de rijst is nog steeds kleverig genoeg is, gebruik het als het is. Zo niet, meng de rijst met een paar eetlepels van aardappelpuree.

Julienne de restjes. We gebruikten kalkoen, wortelen en groene bonen, maar een combinatie je zal werken.

Smeer beide zijden van de Sushezi. Lijn beide zijden van de Sushezi met ongeveer 1/2 kopje rijst of rijst / aardappelpuree mengsel. Zorg ervoor dat de rijst heeft geen betrekking op de draden aan het eind van de Sushezi.

Druk op de zuigerstang in het midden van elke zijde, het creƫren van grooves. Doe restjes in de groef in het midden van elke zijde van de Sushezi.

Zet de zuiger naar het draadeind en sluit het apparaat. Voorzichtig clip de vergrendelingen gesloten, en vervolgens draai de dop op zijn plaats, zorg ervoor dat het op slot. Draai de zuigerstang vijf windingen, comprimeren van de rijst.

Leg een vel nori op zijn plaats. Verwijder de eindkap en druk op de zuiger om de rol op de nori te duwen.

Rol de nori, dempende het einde van de plaat om het te verzegelen in de plaats.

Laat de rol rusten voor ongeveer 15 minuten alvorens te snijden.

Tip

Bevochtig het mes met water alvorens te snijden de sushi roll.

Dip in cranberries of jus of wat uw hartje begeert!

Share This Post