Index / Huis / Downspout Vs. Rain Chain

Share This Post

Huis

Downspout Vs. Rain Chain

Huizen hebben behoefte aan een systeem van channeling regenwater om het weg te houden van stichtingen. Als uw goot en downspout systeem het water niet effectief beweegt weg, kan een vochtige kelder leiden. Hoewel regenpijpen zijn de standaard voor he

AdvertisementHuizen hebben behoefte aan een systeem van channeling regenwater om het weg te houden van stichtingen. Als uw goot en downspout systeem het water niet effectief beweegt weg, kan een vochtige kelder leiden. Hoewel regenpijpen zijn de standaard voor het verzamelen en verplaatsen van water, een nieuwe optie genaamd "rain chains" is ook beschikbaar. Beoordelen van de verschillende opties, zowel in regenpijpen en regen ketens en kies het systeem dat zal werken voor uw huis.

Standard Downspouts

Een traditionele goot-systeem op een huis is voorzien van goten langs de dakrand die leeg in regenpijpen. De regenpijpen bewegen water tot aan de begane grond dan uit de buurt van de woning. Een effectief goot-systeem is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de grond rond fundering van het huis blijft droog. Als regenwater zich ophoopt rond de stichting, vaak het vocht begint te sijpelen in de kelder om uiteindelijk waterschade veroorzaken.

Rain Chains

Regen ketens zijn oorsprong in Japan en combineren de aangename geluiden van bewegend water met rinkelende metalen. Regen ketens, gewoonlijk gemaakt van koper, komen in een grote verscheidenheid van stijlen en vormen. Wat regen ketens zijn werkelijke gekoppelde ketens dat kanaal water naar beneden van de goten. Andere regen ketens zijn gestapeld koperen bekers die regenwater naar beneden naar de begane grond. Vaak regen ketens leeg uit in een kom of zelfs een regenton op de grond.

Rain Chain Nadelen

Bij het installeren van regen ketens, de optimale dakrand overhang is 3 voet om voldoende ruimte te bieden voor de ketens. Huiseigenaren zonder dat er voldoende ruimte tussen de dakrand en de gevelbeplating in staat zijn om wijzigen of een systeem dat voldoende ruimte biedt door rechtstreeks verbinding een elleboog downspout aan de goot dan het toevoegen van een regen keten. In geografische gebieden waar regenwater bevat een hoge zuurgraad, koper en messing ontwikkelen van een patina, die negatief of positief, afhankelijk van het standpunt van de huiseigenaar zijn.

gebruik Beide

Hoewel betaalbaar en eenvoudig te installeren, kan de regen ketens een zware volume van de regen niet te kanaliseren. Huiseigenaren die in gebieden wonen die hevige regenval ontvangen moet niet het opzetten van een goot systeem dat kanalen meer dan 30 voet van de goot in een regen keten, aldus Mark Ward, Sr., auteur van "Bouwkundig Downspouts." Een combinatie van beide regenpijpen en regen ketens kunnen beter van dienst deze woningen. Sommige huiseigenaren te installeren regen ketens alleen in gebieden waar ze kunnen genieten van het luisteren naar en het zien van het water sijpelt naar beneden - in de buurt van een achtertuin veranda of patio, bijvoorbeeld - en het gebruik van standaard regenpijpen voor alle andere gebieden van het huis.

Share This Post