Index / Huis / Downspout Verankering Methoden voor Metselwerk

Share This Post

Huis

Downspout Verankering Methoden voor Metselwerk

Regenpijpen zijn belangrijke onderdelen van de goot systeem van een huis. Zij zijn verantwoordelijk voor het routeren van regenwater of gesmolten sneeuw van de goten op dakgoot het dak naar de ondergrondse. Goed geïnstalleerd regenpijpen ervoor te zo

AdvertisementRegenpijpen zijn belangrijke onderdelen van de goot systeem van een huis. Zij zijn verantwoordelijk voor het routeren van regenwater of gesmolten sneeuw van de goten op dakgoot het dak naar de ondergrondse. Goed geïnstalleerd regenpijpen ervoor te zorgen dat het regenwater weg van de fundering van het huis wordt uitgevoerd zodat er geen overstromingen of potentiële stichting schade. Vastmaken regenpijpen aan metselwerk vereist technieken die slechts in geringe mate afwijken van het installeren van regenpijpen op een huis met een meer plooibare buitenkant.

Meten

Meten voordat u regenpijpen kan u een hartzeer te installeren. Je hoeft niet te regenpijpen te meten om de exacte inch, maar je moet een ruw idee van hoeveel materiaal je nodig hebt voordat je haast af naar de home improvement of hardware winkel om iets te kopen. U wilt niet te hebben om meerdere reizen te maken. Zorg ervoor dat je een beetje meer materiaal dan u nodig heeft, met inbegrip van regenpijpen zichzelf en andere hardware-items, zoals metselwerk stukjes te kopen.

ellebogen

Veel regenpijpen niet direct beneden de dakgoot aan de rand van het dak. In plaats daarvan, het dak hangt vaak de muur onder, dus is het noodzakelijk om een ​​paar bochten die u in staat om verbinding te maken met de overhead goot in een hoek, zodat de downspout is gelijk met de muur toe te voegen. Guttering ellebogen algemeen hechten direct aan de onderzijde van de goot met een schroef en opnieuw bij de regenpijp een andere schroef. Naden tussen de elleboog, de goot en downspout typisch afgedicht met kit met een aluminium afdichting.

Meten en snijden

Het meten en het snijden van de juiste lengte van downspout zijn nodig zodra al het voorbereidende werk is gedaan. Meet vanaf het punt waar de tweede elleboog contact maakt met de wand naar een punt ongeveer 6-8 inches van het ondergronds de werkelijke lengte van downspout u nodig achten. Je moet een extra elleboog en een korte downspout pijp hechten aan dat het water routes van de muur te waarborgen.

gehechtheid

Aanbrengen en vastzetten van de downspout is het moeilijkste deel van het gehele proces. Het is niet al te moeilijk, maar als je eenmaal weet de basistechnieken betrokken. U ontvangt een gemetselde beetje nodig om gaten te boren in de mortel tussen de stenen - niet proberen om direct boren in stenen of betonblokken. Gebruik een zelftappende 3/8-inch hex-head plaatwerk schroef om de downspout te beveiligen. Alvorens de schroef in het gat, moet je twee fundamentele taken uit te voeren: Ten eerste, neem een ​​stuk schroot downspout materiaal en snijd hem open. Trek het uit elkaar en zet het rond de downspout om het te houden op zijn plaats tegen de muur. Ten tweede, plaats een beetje siliconen in het gat te helpen zet de schroeven op zijn plaats. Vermijd te vast, of je zal alleen maar een nieuw gat te beginnen op een andere locatie. Plaats een van deze beugels na de eerste bocht de goot aansluit op de downspout op de muur en nog eens 18 tot 24 inch boven de grond. U kunt een derde plaats in het midden om ook extra ondersteuning te bieden. Elke brace zal vereisen twee van de hex-head schroeven.

Share This Post