Index / Wensen en Feesten / Doop Cadeaus voor oudere kinderen

Share This Post

Wensen en Feesten

Doop Cadeaus voor oudere kinderen

Voor veel christenen treedt de doop op zeer jonge leeftijd, het markeren van hun introductie in het geloof. Echter, sommige kinderen worden gedoopt als ze ouder of goed in hun tienerjaren zijn. Het verschil in leeftijd verandert de aard van de gesche

AdvertisementVoor veel christenen treedt de doop op zeer jonge leeftijd, het markeren van hun introductie in het geloof. Echter, sommige kinderen worden gedoopt als ze ouder of goed in hun tienerjaren zijn. Het verschil in leeftijd verandert de aard van de geschenken die geschikt is voor het kind. Vrienden en familie hebben een aantal gave opties voor de doop van een ouder kind.

gepersonaliseerde Naamplaat

Gepersonaliseerde naamplaatjes zijn voorzien van een aantal metalen keuzes uit nikkel en zilver roestvrij staal, afhankelijk van uw budget. Sommige kopers kiezen voor een glazen plaat in plaats van metaal. Veel borden zijn voorzien van de mogelijkheid om de datum, een vers van de Bijbel en de christelijke gebaseerde grafische graveren, zoals een kruis of halogeen, samen met de personalisatie. Kopers vinden deze giften van online verkooppunten, mail-order gift outlets en speciaalzaken graveren winkels.

Christian Video Games

Een ander geschenk optie omvat Christian videospelletjes, een solide keuze voor oudere kinderen die ook een liefde voor video games. Veel van de top video game systemen zoals Nintendo, Wii, Xbox en Sony PS2 hebben een aantal christelijke thema games beschikbaar, waaronder de "Left Behind" series. Ook een aantal bedrijven zoals Wisdom Tree Spelen en de Rebel Planet produceren games voor personal computers. Niet alle spellen zijn voorzien van gewoon entertainment waarde, echter. Deze video game markt bevat ook een selectie van educatieve Christian games, geschikt voor kinderen een beetje te jong voor tiener video games.

multimedia Bijbel

Een interactieve versie van de Bijbel maakt een speciale gave optie voor oudere kinderen voor hun doop. Met de aankoop van een Bijbel op CD of DVD of een eBook-speler, een aantal opties open zijn. Het kind heeft de mogelijkheid om een ​​Bijbel te downloaden op CD zijn iPod of andere MP3-speler. Een dvd-versie van de Bijbel bevat vaak gefilmd reenactments als speciale functies. Klanten hebben ook de mogelijkheid van het kiezen van een versie van de Bijbel en de vraag of ze willen dat zowel het Oude en Nieuwe Testament.

Share This Post