Index / Eten drinken / Donut Hole Christmas Tree

Share This Post

Eten drinken

Donut Hole Christmas Tree

Presentatie is alles. Neem gewoon doughnutgaten: vastgemaakt aan een piepschuim kegel, worden ze een eetbare kerstboom uw familie en gasten zullen aanbidden. Gewoon heerlijk. Wat je nodig hebt Styrofoam kegel, 10-inch plasticfolie Twine Hout tandenst

Advertisement

Presentatie is alles. Neem gewoon doughnutgaten: vastgemaakt aan een piepschuim kegel, worden ze een eetbare kerstboom uw familie en gasten zullen aanbidden. Gewoon heerlijk.

Wat je nodig hebt

Styrofoam kegel, 10-inch plasticfolie Twine Hout tandenstokers Cherry Sours of cranberries Poedersuiker doughnutgaten, 5-6 dozijn Green jelly beans

Wikkel de piepschuim kegel met plasticfolie. Leg ze op een kleine taart plaat.

Regelen touw in een spiraal rond de kegel en tape op zijn plaats aan de top. (Dit zal een plaatsing gids voor de kersen snoepjes (we gebruiken Cherry verzuurt van Jelly Belly).

Snij ongeveer 150 houten tandenstokers in de helft.

Steek de puntige uiteinden van de tandenstokers in de kersen snoepjes. Vanaf de onderkant, plaatst het suikergoed langs het touw, afstand vrij dicht bij elkaar. Verwijder het touw wanneer alle kersen snoepjes zijn op hun plaats.

Vanaf de onderkant, plaatst het stompe uiteinde van de tandenstoker in kegel, schuin omhoog naar de top van de kegel.

Plak een donut gat op de tandenstoker. Blijven toevoegen tandenstokers en doughnutgaten, het aanpassen ervan tussen de lijnen van rode snoepjes. Verrekening van de rijen zodat het midden van de volgende doughnut hole is boven de voeg tussen twee doughnutgaten op de rij eronder. Ga door totdat je de top van de kegel te bereiken.

Willekeurig toe te voegen groene jelly bean "licht" in de openingen tussen de donut holes.

Dat is alles wat er is. Je maakte een donut hole boom!


Share This Post