Index / Onderwijs / Doelstellingen voor Onderwijs High School Chemistry

Share This Post

Onderwijs

Doelstellingen voor Onderwijs High School Chemistry

Ook wel leren normen, doelstellingen academische doelen die gids instructie. Leraren ontwikkelen lessen met als doel te voldoen aan specifieke doelstellingen. Staten hebben hun eigen set van doelstellingen per onderwerp en kwaliteit. Echter, normen b

AdvertisementOok wel leren normen, doelstellingen academische doelen die gids instructie. Leraren ontwikkelen lessen met als doel te voldoen aan specifieke doelstellingen. Staten hebben hun eigen set van doelstellingen per onderwerp en kwaliteit. Echter, normen bestaan ​​ook op nationaal niveau. Dit zette de toon voor het leren op het niveau van de staat en kan worden gebruikt om de home-based instructie begeleiden. Ze zijn voorzien van de nationale doelstellingen middelbare school de wetenschap, die kan worden aangepast aan die specifiek van toepassing zijn op chemie.

Gebruik Chemistry Scientific Wendt

Studenten moeten vragen te ontwikkelen en het gebruik van de chemie om de antwoorden te bepalen. Dit proces wordt bereikt door een goede planning en de uitvoering van gecontroleerde experimenten waarin studenten opgeleid gissingen of hypothesen over hoe chemische interactie. Als de experimenten zijn voltooid, moeten de studenten te analyseren en hun bevindingen op te nemen.

Sluit de chemie met Physical Science

Studenten moeten de structuur van atomen en chemische reacties te begrijpen. Studenten kunnen deze doelstellingen te halen door het creëren en etikettering modellen van atomen en het schrijven en het balanceren van chemische vergelijkingen die tonen de nieuwe stoffen werden gecreëerd als gevolg van het mengen van specifieke elementen die op het periodiek systeem der elementen. Het bereiken van deze doelstelling betekent ook dat de studenten zelf moeten vertrouwd maken met de belangrijkste woordenschat woorden zoals "katalysator", "proton", "neutron" en "elektron."

Sluit de chemie met Life Science

Studenten moeten de relatie tussen de chemische signalen en cellulaire ontwikkeling te onderzoeken. Zij moeten ook de manier bestuderen die chemie van het lichaam houdt mensen levend en wel. Deze doelstelling kan gedeeltelijk worden gedekt door het creëren van modellen van neuronen en het analyseren van de effecten die specifieke gedragingen hebben op de neurologische ontwikkeling van de mens '.

Sluit de chemie met Aardwetenschappen

Studenten moeten identificeren en geochemische reacties, of chemische veranderingen in de aarde te beschrijven. Zij kunnen dit doel te bereiken door het schrijven van specifieke geochemische vergelijkingen en onderzoeken hoe geochemische reacties te creëren natuurverschijnselen zoals bergketens en vulkanen. Kunnen ze deze norm door onderzoek chemische reacties die optreden in de ruimte.

Gebruik van technologie om wetenschappelijk begrip te bevorderen

Studenten moeten bewust te integreren technologie bij het uitvoeren van experimenten. Studenten kunnen bepaalde computer-technologie gebruiken om bepaalde chemische reacties te simuleren.

Sluit Chemistry and Contemporary Concerns

Studenten moeten onderzoeken en aan te tonen kennis over de betekenis van de chemie aan de hedendaagse problemen. Deze studie omvat de mens veroorzaakte en natuurrampen. Lessen kunnen deze eis te voldoen door zich te richten op de chemische bestanddelen van alternatieve energie, chemische creatie van milieuvriendelijke producten, de effecten van de inspanningen om het schoonmaken van de Deep Water Horizon olieramp 2010, de effecten van de 2011 Fukushima kernsmelting en de controverse rond de chemische bestanddelen van vaccins .

Sluit de chemie met History

De studenten moeten de kennis van chemie effect op de geschiedenis aan te tonen door het bestuderen van de beroemde chemici. Zij kunnen ook identificeren en de manieren waarop specifieke chemische innovaties de manier waarop de maatschappij functies zijn veranderd en had een wereldwijde invloed op de wereld te analyseren.

Share This Post