Index / Huis / Doel van een Vaporizer

Share This Post

Huis

Doel van een Vaporizer

Een verdamper is een specifieke vorm van luchtbevochtiger die elektriciteit gebruikt om te creëren en laat vervolgens stoom in de lucht. Verschillende gezondheidsvoordelen zijn afgeleid uit de vochtige lucht die resulteert uit via stoom vaporizer. Hu

Advertisement

Een verdamper is een specifieke vorm van luchtbevochtiger die elektriciteit gebruikt om te creëren en laat vervolgens stoom in de lucht. Verschillende gezondheidsvoordelen zijn afgeleid uit de vochtige lucht die resulteert uit via stoom vaporizer.

Huid

De stoom die wordt uitgezonden door een verdamper voegt vocht aan de lucht. Vooral nuttig in de droge wintermaanden, kan de huid die de neiging droog of gevoelig zijn voor eczeem te zijn soepeler en minder jeukende wanneer een verdamper wordt gebruikt te worden.

Haar

Statische elektriciteit is ongebreideld in een droge omgeving. Met behulp van een stoom verdamper kan grotendeels te elimineren statische elektriciteit en de bijbehorende "wapperend" haar.

Keel

Droge, krassend keelpijn profiteren van de lucht die vocht vasthoudt. Artsen adviseren vaak met behulp van een verstuiver voor mensen die last hebben van keelpijn.

sinussen

Jong en oud kunnen makkelijker ademen wanneer de binnenkomende lucht is niet droog. Een verdamper kan helpen om infecties van de sinussen van het nemen van hold door het houden van neus vochtig. Het plaatsen van een verdamper in de buurt van een wieg --- maar buiten het bereik van baby's en kinderen --- helpen jongeren beter te ademen, als goed.

Neus en lippen

Neusbloedingen en droge, schrale lippen kunnen symptomen zijn van te droge lucht, en de stoom van een verdamper kan helpen verlichten van de problemen.

waarschuwingen

Let altijd verdamper gebruik rond de zeer jonge, als brandwonden van een getipt watertank zijn mogelijk. Sinds vaporizers rijden op elektriciteit, de stekker en het snoer moet altijd buiten bereik bleef.

Het houden van de verdamper schoon houdt schimmels en bacteriën groeien, ervoor te zorgen dat alleen schone stoom komt in de lucht. Volg de instructies van de fabrikant; de typische aanbevelingen zijn onder andere regelmatig en grondig reinigen van de watertank met ofwel een bleekmiddel of azijn-oplossing en het schoonmaken van het bassin met ofwel azijn of waterstofperoxide.

Share This Post