Index / Huis / Doe het zelf Stenen open haard

Share This Post

Huis

Doe het zelf Stenen open haard

Een rots open haard is een mooie aanvulling op elke achtertuin. Dit zijn geen "fire-pits" maar eigenlijk bevatte een open haard met een driezijdige muur en een schoorsteen (om de warmte reflecteren) (op te stellen rook omhoog en weg van uw gaste

AdvertisementEen rots open haard is een mooie aanvulling op elke achtertuin. Dit zijn geen "fire-pits" maar eigenlijk bevatte een open haard met een driezijdige muur en een schoorsteen (om de warmte reflecteren) (op te stellen rook omhoog en weg van uw gasten). Het bouwen van een doe het zelf rots open haard is arbeidsintensief, maar niet een moeilijk proces. Wees voorzichtig bij het selecteren van de rotsen die je gaat gebruiken in uw haard. Vermijd kwarts en schalie, omdat deze kunnen exploderen bij blootstelling aan warmte. Gladde rivier rots biedt een van de mooiste resource materialen om mee te werken, en de kleuren alleen zal uw rots open haard een show stopper.

Wat je nodig hebt

 • Schep

  Wood stakes

  Hamer

  snaar Mason's

  Rocks (gemengde maten en vormen)

  Water

  mortel

  mengkuip

  Troffel

  mortel jointer

  2x4s

  3/4 inch multiplex

  Zag

  Nails

  Terra cotta schoorsteenkanaal liner (indien gewenst)

Het bouwen van de Base, Haard en Haard Walls

Selecteer het gebied waarin u wilt uw rots open haard op te bouwen. Dig it out met een schop zodat u een gat in de grond, dat is 4 inch diep en zo breed en diep als u uw haard willen. Vergeet niet dat u een haard gebied dat ten minste 4 voet breed en 3 voet diep wilt en je nodig hebt om plannen te maken voor een muur aan drie zijden van uw hart dat ten minste 12 inch breed zal zijn.

Rijd houten palen in de grond waar u de hoeken van je rotswanden voor uw haard te zijn. Run snaar van een metselaar's tussen de palen. Op deze manier weet u zeker dat u uw rotswand op het rechte pad te houden als u op te bouwen.

Selecteer uw platste stenen uit je rock stapel. Leg de stenen op de bodem van uw geul en leg ze, zodat ze ook bij elkaar passen als je ze kan leveren aan een plat oppervlak te vormen. Zorg ervoor dat u minstens een 1/4 inch gat en niet meer dan een 3/4 inch kloof tussen de stenen te verlaten zodat u de mortel toe te passen.

Mix je mortel in uw mortel bad. Volg de instructies op uw mortel mix voor de juiste combinatie van water te mengen om te gebruiken.

Troffel de mortel tussen de stenen. Schep over een kop van de mortel met de troffel en kantel je troffel iets opzij, terwijl het schudden totdat de mortel wordt verplaatst naar de rand van de troffel in een dunne lijn. Stuff deze lijn van mortel tussen de stenen en het glad met een mortier frees (door de gebogen bodem van de frees tussen de stenen en over de mortel te slepen). Dit zal uw mortel gewrichten een schone, afgewerkte look geven.

Bouw je driezijdige muren rond uw open haard haard. Werk in lagen. Kies je rotsen en schik ze op de basis je gewoon gebouwd om de eerste laag van de muur te vormen. Houd de centrale haard gebied duidelijk. Wanneer u de rotsen gerangschikt, zodat uw eerste laag is stabiel en vrij vlak, verwijder voorzichtig de rotsen, met behoud van hun bestelling. Troffel een basis van mortel op de haard basis en beginnen om je stenen terug op zijn plaats zetten. Zorg ervoor dat u mortel te plaatsen tussen de rotsen ook. Smooth zichtbare mortel met de frees. Herhaal deze stap voor elke laag van de muur totdat je het laagste punt van waar u wilt dat uw schoorsteen om te beginnen te bereiken. Hint: start uw schoorsteen niet minder dan 3 voet boven de haard en niet meer dan 5 voeten.

Het toevoegen van de Schoorsteen

Wordt box frame uit je 2x4s die 1 inch kleiner in breedte en diepte dan het gebied van het uw haard. De hoogte van de doos moet gelijk zijn aan de hoogte u wilt dat uw schoorsteen om te beginnen om te zijn. Meet en snijd je 1/2 inch multiplex in panelen die passen bij de zijkanten van je doos en spijker ze op het frame. Wat u maakt is een support formulier voor uw schoorsteen.

Plaats uw widget voor je hart, zodat de achterkant van het tegen de achterwand wordt ingedrukt.

Leg de rotsen die de schoorsteen zal vormen, zodat ze zich uitstrekken van de toppen van uw muur en op de doos, en zorg ervoor dat op zijn minst een 1 voet op 1 voet gebied duidelijk in het midden te houden (dit zal fungeren als uw schoorsteenkanaal). Wanneer u uw rotsen hebben geregeld, verwijder ze (het bijhouden van hun bestelling) en de mortel, alsof je aan het bouwen waren een andere laag van rotswand alleen deze keer de laag zal zich uitstrekken over de haard (met de rotsen ondersteund door de doos) toe te passen . Volledig vacht van de top van deze laag met mortel, omdat dit zal zijn wat de rotsen zal binden en houd ze in de lucht wanneer uw steun vak wordt verwijderd.

Doorgaan mortiervuur ​​je rotsen op zijn plaats om de schoorsteen te vormen. Werk in lagen precies zoals je deed toen de bouw van de muur en zorg ervoor dat het centrum rookkanaal gebied schoon te houden. Wanneer alle schoorsteen stenen zijn gemetselde op zijn plaats, laat de open haard zitten voor 3 dagen en verwijder de houten kist. Uw rots open haard is klaar om gebruikt te worden.

Hints

Gebruik een terra cotta schoorsteenkanaal liner (een voorgevormde rechthoekige buis) aan de binnenkant van uw schoorsteen te helpen vorm te geven. Je kunt ze op elk huis verbetering winkel te kopen. Stel uw schoorsteen, centreren het schoorsteenkanaal, en dan bouwen omheen. Zorg ervoor dat de schoorsteen wordt ondersteund door de gemetselde rots frame en is aangesloten op de rotsen met mortel ook.

Zorg ervoor dat uw haard is ver genoeg van uw huis en andere brandbare voorwerpen (dat wil zeggen een tint luifel), zodat sintels uit de schoorsteen van een brand niet kan beginnen waar je niet wilt een.

Share This Post