Index / Ambachten / Doe-Het-Zelf Silver Recovery

Share This Post

Ambachten

Doe-Het-Zelf Silver Recovery

Silver herstel wordt gedaan door het smelten van zilveren voorwerpen en het creëren van zilveren staven. Een staaf is een massief blok van edele metalen met alle onzuiverheden verwijderd. Oude stukken van zilveren sieraden, zilver en zilver container

AdvertisementSilver herstel wordt gedaan door het smelten van zilveren voorwerpen en het creëren van zilveren staven. Een staaf is een massief blok van edele metalen met alle onzuiverheden verwijderd. Oude stukken van zilveren sieraden, zilver en zilver containers maken goede kandidaten voor het smelten en het draaien in zilveren staven. Een gietijzeren muffin pan wordt gebruikt om de zilveren baren gegoten. Gietijzeren releases de zilveren staven gemakkelijk zodra het metaal is uitgehard. Smelt het zilver in een goed geventileerde ruimte.

Wat je nodig hebt

Veiligheidsbril

Gietijzeren koekenpan

Hamer

acetyleen fakkel

Striker

Ovenwant

Gietijzeren muffin pan

Verwijder alle stenen, hout, glas en andere voorwerpen uit de zilveren object. Hamer en breek grote objecten in werkbare grootte stukken. Werkbare grootte stukken passen gemakkelijk in de gietijzeren koekenpan.

Plaats de gietijzeren pan op een hittebestendige ondergrond. Verwijder alle brandbare voorwerpen uit de directe omgeving. Plaats de gietijzeren pan muffin op een hittebestendige ondergrond.

Steek de acetyleen fakkel. Houd de vlam van de brander 2 tot 3 inch op de zilverlaag. Beweeg de vlam in een cirkelvormige beweging. Let op de zilveren op tekenen van smelten. Laat de vlam als het zilver smelt en het bundelen in de bodem van de gietijzeren koekenpan. Voortzetting van het proces tot alle zilveren vloeibaar is.

Schakel de acetyleen fakkel. Zet de oven Mitt. Giet de gesmolten zilver in de gietijzeren muffin pan. Vullen zoveel secties als nodig.

Laat de metalen afkoelen in de gietijzeren pan muffin voor 24 uur. Draai de muffin pan op en tik op de bodem van elk gebied waar de zilveren staven worden gehouden. Verwijder de blokken uit de pan. Zet de pan opzij.

Tip de staaf op zijn kant. Kijk naar de kleuren op de baar. De puur zilver is aan de onderkant van de staaf en een lichtere kleur dan de slakken of afvalmateriaal voorkomen. Gebruik een hamer en tik op de bovenste donkere gedeelte van de staaf totdat het weg uit de zuivere zilveren voet breekt. De twee zullen elkaar gemakkelijk als de goudstaaf volledig is afgekoeld breken.

Share This Post